Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900217973898

Samsung Galaxy A34 5G Book Special bőr fliptok piros


| EAN/Vonalkód: 5900217973898

Samsung Galaxy A34 5G Book Special bőr fliptok piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel a Book Special bőr fliptok exkluzív világát, amely igazi Olasz bőrből készült! Ez a prémium minőségű tok kivételes érzést és tartósságot kölcsönöz telefonodnak, miközben stílusos védelmet nyújt.

A tok belső részén található kártyatartóval praktikus tárolási megoldást kínál bankkártyáidnak, igazolványaidnak vagy akár néhány készpénznek is. Így mindig kéznél lesznek a fontos dolgaid, amikor szükség van rájuk.

A mágneses zárhatóság biztosítja, hogy a tok mindig szorosan és biztonságosan rögzüljön, így nincs szükség aggódni az esetleges véletlen kinyílás miatt. Az elegancia és a klasszikus stílus egyesül ebben a tokban, ami tökéletes kiegészítője lesz mindennapi megjelenésednek. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, ez a tok mindig magabiztos megjelenést kölcsönöz neked.

A telefonnal érintkező felület speciálisan kialakított flexibilis TPU anyagból készült, így tökéletesen illeszkedik készülékedhez. A rugalmas anyag a megfelelő védelmet nyújtja az esetleges ütések és karcolások ellen anélkül, hogy a telefonod kényelmét vagy funkcionalitását csökkentené.

Bízd a telefonod védelmét a Book Special bőr fliptokra, és érezd magad magabiztosabban és elegánsabban minden nap! Az Olasz bőr luxusérzetet nyújt, a kártyatartó praktikumot biztosít, a mágneses zárhatóság biztonságot ad, és a flexibilis TPU anyag optimális védelmet garantál.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett