Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108525756 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A34 5G - 3mk HardGlass Max Privacy™ üvegfólia


Cikkszám: 3mk HardGlass Max Privacy Black(44)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108525756 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A34 5G - 3mk HardGlass Max Privacy™ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HardGlass Max Privacy - Privát üvegfólia az egész képernyőre

- Privacy – 30 fokos szögből elhomályosítja és sötétíti a képet
- Privacy – 30 fokos szögből elhomályosítja és sötétíti a képet
- Könnyű felhelyezés – a készletben lévő kiegészítők és útmutató segítségével

Tartsd meg tartalmaid magadnak a HardGlass Max Privacy új generációs széltől-szélig tartó privát üvegfóliával. Pontosan lefedi az egész lekerekített képernyőt, megvédve a rajta megjelenített tartalmat a harmadik féltől származó betekintésektől. Az üveg 30 fokos szögből elhomályosítja és sötétíti a láthatóságot. Ennek köszönhetően nyugodtan küldhetsz üzeneteket, böngészheted az e-maileket és végezheted egyéb tevékenységeket nyilvános helyeken, például étteremben vagy vonaton ülve. Az innovatív Privacy-Blur technológia felelős a HardGlass Max Privacy üvegfólia kompromisszummentes privát tulajdonságaiért.

Szerezd meg a páncélozott kijelzővédelmet és legyél nyugodt okostelefonod kijelzője miatt. A 3mk HardGlass Max Privacy üvegfólia maximális védelmet nyújt a felületnek éles tárgyakkal szemben, például kulcsokkal. Az üveg keménysége a Wolf-Wilburn skála szerint rekordszintű 9H, vastagsága pedig 0,3 mm. A szerkezetet Anti-Crash fóliával erősítették meg. A HardGlass Max Privacy simított és ívelt élekkel rendelkezik a 3D Edge technológia használatával. Ennek köszönhetően pontosan lefedi a képernyők lekerekített éleit.

Ragaszd fel és felejtsd el, hogy van üvegfóliád. Az Inviscid-Sil ragasztó egyszerű és precíz felhelyezést biztosít a HardGlass Max Privacy üvegfóliának. Megakadályozza a légbuborékok képződését, és ha mégis megjelennek, könnyebb eltávolítani őket. Az edzett üveg felhelyezését tovább könnyíti a szélekig terjedő felület. Az oleofób bevonat tökéletes ujjcsúszást, azonnali érintésre adott képernyőválaszt és az üveg könnyű tisztán tartását garantálja. Nem kell aggódnod a színek torzulása miatt. A HardGlass Max Privacy üvegfólia biztosítja a megjelenített kép hűséges visszaadását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett