Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108471312 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A23 5G - 3mk Clear Case tok


Cikkszám: 3mk Clear Case(406)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108471312 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A23 5G - 3mk Clear Case tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Clear Case - maximális védelem, minimalista forma. Erős védelem - Absorber125 - a telefon 26 betonra esés után is olyan, mint új korában. Minimalista design - kiemeli a telefon eredeti megjelenését. Megemelt élek - további védelem a kamera számára a sérülések ellen.

Mindig látható dizájn: A smartphone dizájnja fontos. Azoknak, akik értékelik a Clear Case mobiltelefon vonzó megjelenését, ez tökéletes választás lesz. A tok vékony és tökéletesen átlátszó. Ennek köszönhetően, miközben védi a telefont egy tokkal, nem zavarja meg a készülék eredeti megjelenését. A Clear Case segítségével a smartphone úgy néz ki, ahogy szereted - elegáns és modern.

Hosszabb ideig élvezheted: A gravitáció ereje könyörtelen a smartphonokkal szemben. Ezért nem érdemes kockáztatni. A Clear Case egyetlen feladata, hogy megvédje a telefont, hogy bárhol nyugodtan használhasd. Sziklák, beton vagy acél - semmi sem fenyegeti a készüléket, amelyet a tokunk véd, amikor kemény felületre esik. Teszteltük az Absorber125 teszttel - 125 cm-es magasságból 26 esést követően a smartphone még mindig olyan volt, mint új korában. A Clear Case segítségével egyszerűen tovább használhatod telefonodat. Kockázat és stressz nélkül!

Lencse különleges védelem alatt: Megemelt élek a kamera lencse körül - egy apró részlet, amely nagy jelentőséggel bír a fotók minőségében. A Clear Case-ben speciális keretet alkalmaztunk, hogy maximálisan megvédje a telefon kamera lencséjét a karcolásoktól. A tokunkkal biztonságosan leteheted a telefont az asztalra vagy más kemény felületre, és a lencse tökéletesen sima marad. Eredmény? Kiváló minőségű fotók még akkor is, ha naponta intenzíven használod a telefont. A Clear Case segítségével biztos lehetsz benne, hogy a telefonod lencse maximálisan védett!

Magas fokú használati kényelem: Maximális használati könnyűségre fókuszáltunk. Ezért a Clear Case nagyon rugalmas és precízen készült. Az EasyClick Buttons technológiát alkalmaztuk, aminek köszönhetően a gombok olyan érzékenyek, mintha nem lenne tok a készüléken. Megnyomod és működik - egyszerű, de annyira szükséges, hogy teljes mértékben élvezhesd új telefonodat. A Clear Case erős védelem barátságos formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett