Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108465588 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A23 4G - 3mk FlexibleGlass Lite™ üvegfólia


Cikkszám: 3mk FlexibleGlass Lite(1121)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108465588 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A23 4G - 3mk FlexibleGlass Lite™ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

FlexibleGlass Lite™ - A legvékonyabb hibrid üveg a piacon
Szinte észrevehetetlen - páratlan 0,16mm vastagság
Biztonságos - akár 200%-kal növeli a képernyő ellenállását
Könnyen telepíthető - Fit-In™ pozicionáló matricákkal

Ultravékony hibrid:
A FlexibleGlass Lite™ egy törhetetlen hibrid üveg, amely ötvözi a védőfólia rugalmasságát és a hagyományos üveg keménységét. Ez a lágyabb és olcsóbb alternatívája a 3mk zászlóshajójának, a FlexibleGlass™ hibridnek. A hibrid üveg nem törik és nehezebb karcolni. Megerősíti az okostelefon képernyőjét az ütési energia elnyelésével. Ugyanakkor szinte észrevehetetlen és láthatatlan. Csak 0,16 mm vastag. A FlexibleGlass Lite™ ma a legvékonyabb hibrid üveg a piacon.

Erősíti a kijelződet:
A FlexibleGlass Lite™ hibrid üveg akár 200%-kal növeli a képernyőd ütésállóságát. A rugalmas szerkezet kiküszöböli a repedés és törés kockázatát, így biztonságosabb használatot biztosít a telefonod számára. Egy további kerámia bevonat növeli az üveg karcállóságát 6H-ra. Az eredmény? Hosszabb ideig élvezheted egy diszkrét védelem előnyeit. A FlexibleGlass Lite™ rendelkezik a Lengyel Termék tanúsítvánnyal, a PZH tanúsítvánnyal és a RoHS jelöléssel. Biztos lehetsz benne, hogy egy biztonságos és bevált okostelefon-védelmet választasz - tesztelt paraméterekkel és megbízható eredettel.

Tökéletes illeszkedés:
Felejtsd el a buborékokat és a sikertelen üvegfólia felhelyezéseket! A FlexibleGlass Lite™ Hibrid Üveggel együtt találod a Fit-In™ pozicionáló matricákat, melyek segítenek gyorsan és pontosan beállítani a védelmet az okostelefonod kijelzőjéhez. Lézervágással készült, így pontosan illeszkedik a kijelzőhöz. Kivágásokkal rendelkezik a hangszóróknak, kameráknak és érzékelőknek. Az installációhoz további segítség egy videós útmutatás. A FlexibleGlass Lite™ számos okostelefon modellhez elérhető, például Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, Motorola, Realme és más népszerű márkákhoz.

Csomag tartalma:
- FlexibleGlass Lite™ (elülső)
- Anti-Bubble Card™
- Nedves kendő
- Száraz kendő

Garancia: 24 hónap

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett