Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108522878 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A14 5G - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(17)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108522878 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A14 5G - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SilkyMatt Pro egy modern védőfólia, amely ütésálló hátlappal rendelkezik és hatékonyságát tesztelték. Akár 400%-kal erősíti a kijelzőt, így védve azt a leggyakoribb fenyegetések ellen. Amikor a telefon kulcsokkal vagy homokrészecskékkel érintkezik, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimalizálja a repedések és karcolások kockázatát a képernyőn. Használja mobilját bármilyen környezetben, és hordja, ahogy szeretné!

Kényelmes tapintás
Milyen legyen az ideális védőfólia? Könyörtelen a veszélyekkel és szennyeződésekkel szemben? Vagy talán diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro-val nem kell választania a funkcionalitás és a finomság között. A fólia egyedülálló, selymes tapintású, matt felülettel rendelkezik. Az ujj olyan simán és pontosan siklik rajta, mint egy üvegképernyőn. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát napfényben. A matt fólia további előnye, hogy nem látszanak rajta az ujjlenyomatok. El kell ismerni, hogy ilyen védelem... tiszta öröm.

Felejtse el a porszemcséket
A SilkyMatt Pro választásával egy áttörő nedves felhelyezési módszert használhat - légbuborékok, porszemcsék, sikertelen kísérletek és elpazarolt anyagok nélkül. A fóliát egy speciális, teljesen biztonságos géllel helyezi fel, amely a termék csomagolásában található. Látni fogja, hogy az eredmény tökéletes lesz első próbálkozásra. Nincs szükség gyakorlásra vagy párás helyiségre. Bontsa ki és ragassza fel. Egyszerűen.

Figyelje meg, ahogy a károk eltűnnek
Szeretne egy tökéletesen sima és hatékony képernyővédőt hosszabb ideig használni? Válassza a SilkyMatt Pro-t az innovatív Self-Heal™ technológiával! A fólia önregeneráló képességgel rendelkezik. Az apró károk és kisebb karcolások 24 órán belül maguktól eltűnnek. Okos, ugye? De ugyanakkor gazdaságos, kényelmes és környezetbarát is.

Élvezze a tiszta és sima képernyőt
Olyan kijelzővédelmet szeretne, amely nem zavarja a folyamatosságot vagy a pontosságot? Védje kijelzőjét a SilkyMatt Pro fóliával - selymes, matt felülettel, prémium oleofób réteggel megtámogatva. A képernyő teljesen érzékeny lesz, ugyanakkor tökéletesen védett. A modern oleofób bevonatnak köszönhetően a fóliát könnyű tisztán tartani. Elfelejtheti a zsíros foltokat és más szennyeződéseket, amelyek elrontják a kommunikáció örömét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett