Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108522151 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A14 5G - 3mk Silicone tok


Cikkszám: 3mk Silicone Case(36)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108522151 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A14 5G - 3mk Silicone tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A 3mk Silicone tok biztonságot nyújt és valós védelmet biztosít a telefon számára. A védelmi paramétereket és tartósságot az Absorber200™ tesztek igazolják. A kiváló minőségű szilikon hidrofób és hipoallergén, emellett sima és könnyen tisztítható. A prémium biztonságos fogás és a magas súrlódási együttható garantálja, hogy a tok kényelmesen és biztonságosan fekszik a kézben, így a telefon nem csúszik ki.

A Silicone tok valóban megvédi az okostelefont az esésektől és sérülésektől. A szilikon anyag szilárdságának és az Absorber200™ teszteknek (26 esés 200 cm magasról beton alapra - nulla kár az okostelefonnak) köszönhetően ez a tok a legjobb választás, ha optimális védelmet szeretne a telefonjának. Az egyik fő jellemzője a tok szilikonjának a magas súrlódási együttható, ami garantálja, hogy a tok kényelmesen és biztonságosan fogható.

A Silicone tok nemcsak biztonságos és tartós, de esztétikus is. A belső része mikroszálas bevonatot kapott, ami még egyedibbé és kényelmesebbé teszi. A precíz kidolgozás és a részletekre való odafigyelés miatt, ha egyszer megérinti a Silicone tokot, nem akar majd más tokot használni. A legmagasabb minőségű szilikon biztosítja a teljes hipoallergén mivoltát, így nemcsak különlegesnek, de magabiztosnak és biztonságban is érezheti magát.

A legtöbb tok idővel deformálódik, színe megváltozik és karcolódik. A Silicone tok különbözik ezektől, mivel bevizsgált tapadásmentes tulajdonságainak köszönhetően nem tapad rá a por és a szennyeződés, és egy mozdulattal eltávolítható bármilyen folt. A szilikon anyag hidrofób is, így az innovatív gyártási technológia lehetővé teszi, hogy taszítsa a vízmolekulákat, tisztán tartva a felületet és megakadályozva annak tönkremenését. A Silicone tok egy prémium kategóriás tok és a legjobb választás mindazok számára, akik értékelik a termék legmagasabb minőségét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett