Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108450980 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A13 5G - 3mk ARC+ üvegfólia


Cikkszám: 3mk ARC+(832)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108450980 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A13 5G - 3mk ARC+ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A legjobb választás az ívelt képernyőhöz. Az ívelt kijelzők valódi kihívást jelentenek a filmek és üvegek tervezői számára. Előfordulhat, hogy a védelem leválik vagy kiugrik, így kevésbé véd. Megoldás? ARC+ fólia, amelyet különös figyelemmel fejlesztettek ki az ívelt képernyők igényeihez. Széltől szélig tapad, védi az egész kijelzőt.

Félig nedves telepítés. Miért választottuk a géllel történő telepítést? Először is, ez a módszer tökéletes eredményt biztosít: könnyen felhelyezheti a fóliát, a fólia tökéletesen tapad a készülékhez, még az éleken is, és nem válik le. Könnyen változtathatja a fólia pozícióját a kijelzőn telepítés közben is.

150%-kal erősebb kijelző. Szereti a védelmet, amely növeli kijelzője biztonságát, miközben láthatatlan marad? Az ARC+ megoldás mindkét feltételnek megfelel. Mindössze 0,17 mm vastag, és a kijelző akár 150%-kal erősebb, így nem kell félnie a karcoktól és ütések okozta károktól.

Tökéletes átláthatóság. Aggódik amiatt, hogy a fóliát felragasztva romlik a színtelítettség vagy élesség? Teljesen felesleges! A fólia szerkezete biztosítja a megjelenített tartalom valódi színeinek megőrzését. Az ARC+ fólia garantálja a tökéletesen reprodukált színeket és kiváló tisztaságot a képernyőn!

Öngyógyító képesség. Az ARC+ fóliát még praktikusabbá tételéhez Öngyógyító bevonatot használtunk. A fólia önmagát regenerálja az apró karcok és sérülések esetén 24 órán belül. A védelem használata rendkívül kényelmes, mert még tartósabban élvezheti a tökéletesen sima fóliát!

Kompatibilis az ujjlenyomat-olvasóval. Olyan védelmet keres, amely támogatja telefonja ujjlenyomat-olvasóját? Az ARC+ remek választás: a fólia egységes, sima felülettel rendelkezik, amely érzékeny az érintésre. Hatékony képernyőfeloldást és kiváló érzékenységet biztosít. Kivételes kényelem az ujjain!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett