Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095300474 Márka: Samsung

Samsung EF-BX210TLEGWW fliptok Samsung Galaxy Tab A9+ tablethez - kék


Cikkszám: EF-BX210TLEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095300474 | Márka: Samsung

Samsung EF-BX210TLEGWW fliptok Samsung Galaxy Tab A9+ tablethez - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung EF-BX210TLEGWW fliptok Samsung Galaxy Tab A9+ tablethez - kék Bemutatjuk az eredeti Samsung EF-BX210TLEGWW fliptokot, amelyet kifejezetten a Samsung Galaxy Tab A9+ készülékedre terveztek. Ez nem csupán védelem, hanem egy elegáns kiegészítő is, amely kiemeli az eszköz stílusát. Fedezd fel, miért ez a tok a tökéletes társ a Galaxy Tab A9+ készülékedhez, és miért érdemes beszerezni! A Samsung EF-BX210TLEGWW fliptok legfontosabb előnyei:- Eredeti Samsung tok: Adj teljes védelmet a Galaxy Tab A9+ készülékednek egy eredeti, a gyártó által megalkotott tokkal.
- Táblagép állvány: Nézd kényelmesen a tartalmakat a beépített állványnak köszönhetően, amely biztosítja a tökéletes nézési szöget.
- Jó minőség és védelem: A tokot kiváló minőség jellemzi, miközben átfogó védelmet nyújt a sérülések és karcolások ellen.
Specifikáció:- Márka: Samsung
- Modell: EF-BX210TLEGWW
- Kék szín
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Tab A9+
Az eredetiség a Samsungtól Ez nem egy átlagos tok - egy különleges megoldás, amelyet kifejezetten a Samsung Galaxy Tab A9+ számára hoztak létre. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik, mind esztétikailag, mind funkcionalitásában. Táblagép állvány - a megtekintési kényelem új szintje A filmek, prezentációk vagy e-könyvek kényelmes megtekintése még egyszerűbbé vált. A beépített állvány lehetővé teszi, hogy a táblagépet kényelmes pozícióba helyezze, kiküszöbölve a kéz fáradását hosszabb használati időszakok alatt. Jó minőség és átfogó védelem A Samsung EF-BX210TLEGWW nem csupán egy esztétikai kiegészítő. A kiváló minőségű anyagok és a szilárd konstrukció révén a tok átfogó védelmet nyújt bármilyen sérülés, karcolás vagy szennyeződés ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett