Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095300511 Márka: Samsung

Samsung EF-BX110TBEGWW fliptok Samsung Galaxy Tab A9 tablet - fekete


Cikkszám: EF-BX110TBEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095300511 | Márka: Samsung

Samsung EF-BX110TBEGWW fliptok Samsung Galaxy Tab A9 tablet - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung EF-BX110TBEGWW fliptok Samsung Galaxy Tab A9 tablet - fekete Bemutatjuk az eredeti Samsung EF-BX110TBEGWW fliptokot, amelyet kifejezetten a Samsung Galaxy Tab A9-es tablethez terveztek. Nemcsak védelem, hanem egy elegáns kiegészítő is, amely hangsúlyozza a tablet stílusát. Fedezze fel, miért ez a fliptok a tökéletes társ a Galaxy Tab A9-hez és miért érdemes beszerezni! A Samsung EF-BX110TBEGWW fliptok legfontosabb előnyei: - Eredeti Samsung fliptok: Adjon teljes védelmet Galaxy Tab A9-es készülékének egy eredeti, a gyártó által készített tokkal.
- Tablet állvány: Kényelmesen tekintheti meg a tartalmat a tableten a beépített állvány segítségével, amely biztosítja a tökéletes nézési szöget.
- Jó minőség és védelem: A fliptokot magas minőségű kidolgozás jellemzi, miközben átfogó védelmet nyújt a sérülésekkel és karcolásokkal szemben.
Specifikáció: - Márka: Samsung
- Modell: EF-BX110TBEGWW
- Fekete szín
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Tab A9
Eredetiség a Samsung-tól Ez nem egy hétköznapi tok - ez egy eredeti megoldás, amelyet kifejezetten a Samsung Galaxy Tab A9-hez hoztak létre. Ennek köszönhetően biztos lehet a tökéletes illeszkedésben, mind esztétikai, mind funkcionális szempontból. Tablet állvány - új szintű nézési kényelem A filmek, prezentációk vagy e-könyvek kényelmes nézése még egyszerűbbé vált. A beépített állvány lehetővé teszi, hogy a tabletet kényelmes helyzetben helyezze el, csökkentve a kéz fáradását hosszabb használati időszakok alatt. Jó minőség és átfogó védelem A Samsung EF-BX110TBEGWW nemcsak egy esztétikus kiegészítő. A magas minőségű anyagok és a masszív kialakításnak köszönhetően a tok átfogó védelmet nyújt mindenféle sérülés, karcolás vagy szennyeződés ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett