Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095613888 Márka: Samsung

Samsung Clear Case EF-QF741CTEGWW Samsung Galaxy Z Flip 6 tok - átlátszó


Cikkszám: EF-QF741CTEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095613888 | Márka: Samsung

Samsung Clear Case EF-QF741CTEGWW Samsung Galaxy Z Flip 6 tok - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Válaszd a Samsung Clear Case-t és élvezd a teljes körű védelmet a Samsung okostelefonod számára anélkül, hogy elrejtenéd annak elegáns dizájnját! Ez a tok vékony és könnyű, így a telefon karcsú és könnyen használható marad. A texturált felületnek köszönhetően biztos fogást nyújt, csökkentve az esetleges leejtés kockázatát. Mint hivatalos Samsung termék, tökéletesen illeszkedik az okostelefon modelljéhez, így teljes mértékben kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel.

Specifikációk:
- Gyártó: Samsung
- Sorozat: Samsung Clear Case EF-QF741CTEGWW
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Flip 6
- Anyag: TPU
- Szín: átlátszó

A Samsung Clear Case legfontosabb előnyei:
- Megőrzi az okostelefon karcsúságát. A tok rendkívül könnyű és vékony, így a telefon megtartja eredeti formáját. Karcsú kialakítása révén a telefon kényelmesen elfér a zsebben vagy a táskában.
- Javítja a fogás biztonságát. A tok texturált felülete kiváló fogást biztosít, így a telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe és csökkenti az elejtés kockázatát.
- Támogatja a Qi vezeték nélküli töltést, így nem kell eltávolítanod a töltéshez. Ez kényelmes megoldás a vezeték nélküli töltőt használó felhasználók számára.
- Teljes hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. Mint hivatalos Samsung termék, precíz kivágásokat és teljes kompatibilitást garantál a gombokkal és portokkal.
- A tok átlátszó kialakítása lehetővé teszi, hogy élvezd a Samsung okostelefon szépségét. A tok anyaga átlátszó és vékony, így nem befolyásolja a készülék esztétikáját.

Karcsú és könnyű Samsung Clear Case
A Samsung Clear Case rendkívül vékony és könnyű, ami lehetővé teszi, hogy a telefon megőrizze eredeti karcsúságát. Ez ideális megoldás azok számára, akik nem szeretik a nehéz és vastag védőtokokat. A karcsú kialakítás révén a telefon kényelmesen hordozható mind a zsebben, mind a táskában.

Növelt fogásbiztonság
A Samsung Clear Case texturált felülete kiváló fogást garantál, ami jelentősen csökkenti a véletlen elejtés kockázatát. Ennek köszönhetően biztonságosan használhatod a telefonodat a mindennapi tevékenységek során, például üzenetírás vagy internetezés közben. A fokozott fogásbiztonság kevesebb stresszt és nagyobb kényelmet jelent a készülék használata során.

Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel
A tok teljes mértékben kompatibilis a Qi vezeték nélküli töltéssel, így nem kell eltávolítanod a töltéshez. Ez kényelmes megoldás, amely időt takarít meg és növeli a használat kényelmét. A vezeték nélküli töltés a jövő, és ezzel a tokkal készen állsz rá.

A gombok és portok teljes funkcionalitása
A telefon modelljéhez tökéletesen illeszkedő tok teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, porthoz és funkcióhoz. Nem kell aggódnod az elvesztett funkcionalitás miatt – ezt a tokot a maximális kényelem érdekében tervezték. A hivatalos Samsung termék a legmagasabb minőséget és a legprecízebb kidolgozást garantálja.

Átlátszó kialakítás
Az átlátszó tok lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezhesd a Samsung okostelefon szépségét. A tok anyaga ellenáll a sárgulásnak, így a telefon mindig stílusos megjelenésű marad.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett