Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724256745 Márka: PanzerGlass

SAFE by PanzerGlass szett tok + védőfólia + kamera védő a Samsung Galaxy S24 Ultra tok


Cikkszám: PAN000662-0 | EAN/Vonalkód: 5711724256745 | Márka: PanzerGlass

SAFE by PanzerGlass szett tok + védőfólia + kamera védő a Samsung Galaxy S24 Ultra tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SAFE by PanzerGlass 3 az 1-ben csomag. Szabadon felfedezheted a világot, táncolhatsz az éjszakába, és kifejezheted, ki vagy, barátaiddal az egyik kezedben és telefonoddal a másikban. Ezzel a SAFE by PanzerGlass™️ 3 az 1-ben védőcsomaggal értékes telefonod biztonságban lesz a zsebdipanásoktól, táncparketti balesetektől, elrontott szelfiktől és mindennapi bukdácsolásoktól, elejtésektől, valamint képernyőrepedésektől. A csomag tartalmaz egy képernyővédőt, amely 60%-ban újrahasznosított anyagokból készült, egy puha TPU tokot, amely 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, és egy kemény kameravédőt. Ez 360 fokos védelem a 360 fokos élethez!

Nincs olyan képernyővédelem, amely megéri rossz teljesítménnyel! Ezért a tok Ultra-Wide Fit verzióban kapható, ami azt jelenti, hogy az egész telefon elülső felületét lefedi, teljes és kristálytiszta kilátást biztosítva a képernyőre. A puha, átlátszó tok kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel (természetesen), és hatékonyan védi a telefonod, miközben teljes hozzáférést biztosít annak minden funkciójához. Itt sincsenek kompromisszumok! Ezenkívül a kameravédő segít biztonságban lenni, és készen állni az élet szép pillanatainak gyönyörű fényképeken való megörökítésére, karcolások nélkül.

Érzed? A szeretet a levegőben van. Szeretet a telefonok és a bolygó iránt. Ez az új körforgása a telefonod életének. Tartsd szeretett telefonodat biztonságban, hogy egy nap továbbadhatod egy másik telefonszeretőnek, aki annyira fogja szeretni, mint te. Válaszd a SAFE-t, és adj második, harmadik vagy negyedik életet a telefonodnak! Ez egy módja annak, hogy egy fenntarthatóbb jövőért dolgozzunk! Egy másik a fenntarthatóbb csomagolás használata: mint minden termékünk, ez a védőcsomag is FSC™ tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosítható papírból készült dobozban érkezik. Mindenki megérdemli a BIZTONSÁGOT. Felesleges bonyodalmak és bürokrácia nélkül. Ez a védőcsomag olyan könnyen telepíthető, hogy még akkor is meg tudod csinálni, ha van egy hüvelykujjad! Kezdd a képernyővédő felhelyezésével – akár 200 próbálkozásod is van, bár általában egy is elég. Amikor végeztél, tedd fel a kameravédőt és kattintsd rá a tokot. Ennyi az egész!

Műszaki adatok:
Név: SAFE by PanzerGlass
Típus: Lencsevédő/tartós tok/képernyővédő
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra S928

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett