Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576282731 Márka: Hurtel

Rugalmas tripod telefonhoz és szelfikamerához


Cikkszám: Phone holder tripod with clip octopus selfie stand | EAN/Vonalkód: 9145576282731 | Márka: Hurtel

Rugalmas tripod telefonhoz és szelfikamerához


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rugalmas tripod telefonhoz és szelfikamerához
Bemutatjuk innovatív szelfi tripod telefon tartónkat, amely tökéletes társ a tökéletes fotók és videók készítéséhez! Modern dizájnnal, teljes beállíthatósággal és többfunkciós használattal a termékünk nem csak egy fogantyú, hanem egy kreatív eszköz a fényképezés és a szelfik lehetőségeinek felfedezéséhez. Fedezd fel, miért nélkülözhetetlen kütyü az Octopus Szelfi Állvány minden mobilfotós rajongó számára!

A tripod legfontosabb előnyei telefonhoz és szelfikamerához:

-Rugalmas lábak: A rugalmas polip lábaknak köszönhetően állványunk bármilyen felülethez igazodik, lehetővé téve a telefon stabil beállítását bármilyen szögben.

-Univerzális telefontartó: A telefontartó kompatibilis különböző telefonmodellekkel, biztosan tartja a készülékedet, így szabadon hagyja a kezed felvétel vagy fénykép készítése közben.

-Teljesen állítható szög és magasság: Állványunk lehetővé teszi mind a telefon szögének, mind a magasságának teljes beállítását, így minden felvételhez tökéletes keretet kapunk.


Rugalmas lábak – stabilitás bármilyen felületen!
A rugalmas lábaknak köszönhetően állványunk garantálja a stabilitást bármilyen felületen, lehetővé téve a telefon kreatív elhelyezését a tökéletes fotók vagy videók készítéséhez.
Univerzális telefontartó - biztos tartás minden modell esetében!
Telefontartónk úgy lett kialakítva, hogy kompatibilis legyen különféle telefonmodellekkel, biztosan tartva a készülékedet, így szabadon használhatod a kamera funkciókat.
Teljes szög- és magasságállítás – igazítsd az állványt az igényeidhez!
Állványunk lehetővé teszi mind a telefon szögének, mind a magasságának teljes beállítását, ami minden felvételhez tökéletes keretet biztosít. Hagyd, hogy fotóid új minőséget nyerjenek!
Kompakt és könnyű kialakítás – mindig készen áll a használatra!
Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően állványunk könnyen hordozható, mindig készen áll a használatra utazás, találkozók vagy spontán fotózások során.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett