Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396153808 Márka: OEM

Rózsaszín kártyatartós szilikontok Samsung Galaxy A52 5G / A52 LTE (4G) / A52S tok


| EAN/Vonalkód: 5903396153808 | Márka: OEM

Rózsaszín kártyatartós szilikontok Samsung Galaxy A52 5G / A52 LTE (4G) / A52S tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A kártyatartós szilikontokban található hely a hitelkártya számára könnyű hozzáférést biztosít a ténylegesen használt hitelkártyákhoz és igazolványokhoz. A telefonod és a hitelkártyáid mindig kéznél vannak. A piacon kapható telefontokok elsöprő többsége nem kínál lehetőséget a kártyák vagy dokumentumok tárolására. Ezzel szemben a pénztárca tok egy olyan megoldás, amit nem mindenki kedvel. A kártyatartós tok lehetővé teszi, hogy a telefonod és a kártyáid mindig kéznél legyenek.

Napi védelem: A kártyatartós tok védi a telefon hátoldalát, éleit és hátulját a karcolásoktól és sérülésektől. Nem lesznek többé karcolások, még akkor sem, ha a kulcsokat és a telefont ugyanabba a zsebbe helyezed. Többé nem ejted ki véletlenül a telefont a kezedből - ezt a csúszásmentes bevonatnak köszönhetően. A kártyatartós tok védelmet nyújt az ujjlenyomatok ellen is.

100% illeszkedés: A tok rugalmas szilikonból készült. Az ilyen anyag garantálja, hogy a tok tökéletesen illeszkedik az eszközhöz. Ezenkívül minden kivágás és gomb tökéletesen integrálva van a telefon modellel. Az induktív töltés működik a kártyatartós tokon keresztül. Nem szükséges eltávolítani a tokot a vezeték nélküli töltéshez (azonban ajánlott, hogy töltés előtt távolítsd el a kártyát a tokból).

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett