Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576246764 Márka: Hurtel

Rope Case Szilikon Tok, Pántos Táska Pánt, Samsung Galaxy A53 5G, Tengerészkék tok


Cikkszám: Rope Case Samsung A53 Navy Blue | EAN/Vonalkód: 9145576246764 | Márka: Hurtel

Rope Case Szilikon Tok, Pántos Táska Pánt, Samsung Galaxy A53 5G, Tengerészkék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rope Case szilikon tok pánttal.

Értékeled a szabad mozgást? Néha úgy indulsz el otthonról, hogy nem viszel magaddal extra csomagot? Vagy talán gyermeked számára keresed a megfelelő megoldást, mert félsz, hogy el fogja veszíteni a telefonját? Itt a megoldás, amire pontosan ilyen igényekkel válaszol. A Rope Case egy színes telefontok, beépített, állítható, 140 cm hosszú pánttal ellátott modell. Ez egy funkcionális megoldás, ami lehetővé teszi, hogy a telefont többféleképpen tárold: nyakadban, derekadon vagy csuklódon. Az állítható pántnak köszönhetően eszközödet a legkényelmesebb helyen tarthatod anélkül, hogy félnél az elvesztésétől.

Színes őrület. Telefontokok, ahogy te akarod

Frissítő menta vagy energikus sárgás-zöld? A telefontok pontosan olyan lesz, amilyet szeretnél. A vonzó színválaszték nagyszerű lehetőség, hogy eszközöd teljes mértékben tükrözze egyedi stílusodat és lényedet.

Károsodásálló és remek megjelenés

A rögzítő pánt és maga a tok pontosan ugyanolyan színű. Így biztos lehetsz benne, hogy okostelefonod nemcsak védett, hanem jól is néz ki. A tok rugalmas szilikon anyaga felelős a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállásért, de ugyanakkor elég formázható ahhoz, hogy tökéletesen illeszkedjen a kiválasztott eszköz formájához. Véletlenszerű ütések ezentúl nem jelentenek problémát!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett