Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941762402975 Márka: Roidmi

Roidmi EVE ROOK tisztító robot


Cikkszám: 10030460067 | EAN/Vonalkód: 6941762402975 | Márka: Roidmi

Roidmi EVE ROOK tisztító robot


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

130800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Több időt nyerhetsz magadnak egy megbízható háztartási segítőtárssal - a Roidmi EVE ROOK tisztító robottal. A készülék porszívózást, vízszabályozós felmosást és automata porgyűjtő ürítést kínál, így átfogó tisztaságot biztosít bármely felületen, 5000 Pa szívóerővel. A hangvezérlés, a fejlett LiDAR térképezés és a takarítás személyre szabhatósága a mobilalkalmazásból tovább növeli a használat kényelmét, és gond nélkül tartja tisztán az otthonod.

Átfogó tisztítás
A Roidmi EVE ROOK a porszívózási és felmosási funkciókat kombinálja a makulátlan tisztaság érdekében. Az 5000 Pa szívóerő garantálja a szennyeződések hatékony eltávolítását. Gumi sörtéjű kefék és akár 330 rpm sebesség tovább növelik a por és hajszálak gyűjtésének hatékonyságát. A három szinten állítható vízfogyasztás lehetővé teszi a készülék működésének a padló típusához való igazítását. A 300 ml-es víztartály akár 160 m²-es terület felmosását teszi lehetővé egy feltöltéssel. Három üzemmód áll rendelkezésre - seprés, amely során a robot precízen porszívóz, felmosás, amely a padló felmosását biztosítja, illetve a seprés és felmosás, mely során a két funkció kombinálva van a ház teljes körű tisztítására.

Automata porgyűjtő ürítés
Nem kell többé a kezeddel bánni a szennyessel. A Roidmi EVE ROOK tisztító robot automata porgyűjtő ürítő rendszerrel rendelkezik, ami megszünteti a kézi munkát. Amikor a készülék visszatér a bázisállomásra, automatikusan aktiválódik a 'Dust Collection' mód, és a portartály tartalma egy 3 literes, antibakteriális porzsákba tevődik át, amely akár 75 napig képes tárolni a koszt. A zsák hatékonyan blokkolja mind a nagyobb, mind a kisebb porszemcséket és a hajakat, és automatikusan lezár, amikor eltávolítod, így kiküszöböli a szennyeződéssel való érintkezés kockázatát cseréjekor.

Zökkenőmentes működés és személyre szabhatóság
A robot működésének kezelése nem jelent majd nehézséget. Hangasszisztenseket, például Google-t, Alexát és Alice-t is használhatsz a takarítás elindításához, szüneteltetéséhez és időzítéséhez. A dedikált alkalmazás lehetővé teszi a Roidmi EVE ROOK távoli kezelését, takarítási ütemezések beállítását, meghatározott területek kiválasztását a takarításhoz, és valós idejű nyomon követést biztosít. Lehetőség van kizárási zónák létrehozására és az 'Ne zavarj' mód bekapcsolására is, amely automatikusan letiltja a takarítást, a tartály ürítését és a hangüzeneteket.

Precíz LiDAR térképezés és navigáció
A fejlett LiDAR rendszerének köszönhetően a Roidmi EVE ROOK pontosan feltérképezi környezetét és precíz térképeket készít a házról. A használt technológia lehetővé teszi a készülék számára, hogy elkerülje az akadályokat és hatékonyan tervezze meg takarítási útvonalait. A robot folyamatosan frissíti a környezetére vonatkozó adatait, ami biztosítja a sima és biztonságos mozgást a helyiségekben. A fejlett érzékelők által a készülék felismeri a lépcsőket és képes akár 18 mm magas akadályokat is leküzdeni. Nem kell amiatt aggódnod, hogy bútor sérülne meg.

Hosszú üzemidő
A 3200 mAh kapacitású lítium akkumulátor 160 perc folyamatos takarítást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően a Roidmi EVE ROOK megbízhatóan teljesít még nagy házakban is. Az automatikus újratöltési funkció és a megszakított helyről való munka folytatása biztosítja az optimális eredményeket az egész felületen, és kiküszöböli az eszköz működésébe történő beavatkozás szükségességét.

Elegáns, modern kialakítás
A Roidmi EVE ROOK lenyűgöz minimalista kialakításával, amely tökéletesen illeszkedik a modern belső terekbe. A bázisállomás méretei 330 x 228 x 162 mm, a tisztító robot pedig 330 x 100 mm. Így a kívánt helyiségben kényelmesen elhelyezheted a berendezést anélkül, hogy sok helyet áldoznál fel.

A csomag tartalma:
- Roidmi EVE ROOK tisztító robot
- Bázisállomás
- Porzsák x5
- Felmosó pad x2
- Oldalsó kefe x2
- Szűrő x2
- Tisztító kefe
- Használati útmutató

Gyártó: Roidmi
Modell: EVE ROOK
Szívóerő: 5000 Pa
Akkumulátor típus: lítium
Akkumulátor kapacitás: 3200 mAh
Üzemidő: 160 perc
Zajszint: 78 dB
Bázisállomás bemenet: 200-240V~, 50-60Hz, 650W
Bázisállomás kimenet: 20V, 0.6A
Tisztító robot névleges teljesítmény: 45W
Tisztító robot bemenet: 20V, 0.6A
Tisztító robot névleges feszültség: 14.4V
Porkonténer kapacitás: kb. 3 l
Víz tartály kapacitás: kb. 3 l
A tisztító robot méretei: 330 x 100 mm
A bázisállomás méretei: 330 x 228 x 162 mm
A tisztító robot súlya: 3.2 kg
A bázisállomás súlya: 5.4 kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett