Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7016802869021 Márka: Rockbros

Rockbros SP297 polarizáló biciklis szemüveg - fehér


Cikkszám: Rockbros-14130001-002 | EAN/Vonalkód: 7016802869021 | Márka: Rockbros

Rockbros SP297 polarizáló biciklis szemüveg - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros SP297 polarizáló biciklis szemüveg - fehér Egy olyan világban, ahol a kényelem és a védelem kéz a kézben jár az aktivitással, a Rockbros SP297 polarizáló szürke biciklis szemüveg elengedhetetlen társ minden szabadtéri rajongó számára. A polarizált lencsék nemcsak jobb szemkomfortot biztosítanak, hanem védelmet nyújtanak a káros UV sugárzás ellen is. A könnyű, rugalmas dizájn szinte észrevehetetlenné teszi a viselésüket, és a mellékelt tok megkönnyíti a biztonságos tárolást. Tökéletes azok számára, akik maximális védelmet és kényelmet keresnek.

Specifikáció:
- Márka: Rockbros
- Modell: SP297
- UV szűrő: UV400
- Polarizáció: Igen

A csomag tartalma:
- 1x szemüveg
- 1x tok
- 1x tisztítókendő
- 1x teszter

A Rockbros SP297 polarizáló biciklis szemüveg legfontosabb előnyei:
- Komfortot és szemvédelmet biztosítanak: A polarizált lencséknek köszönhetően a látás védelemben részesül a káprázás és az intenzív fény ellen, nagyobb kényelmet biztosítva vezetés közben.
- Védelmet nyújtanak a káros UV sugárzás ellen: Az UV400 szűrő hatékonyan blokkolja az UVA és UVB sugárzást, optimális szemvédelmet biztosítva.
- Kényelmes tárolás: A csomagban található tok lehetővé teszi a szemüveg biztonságos tárolását, védve őket a karcolásoktól.
- Könnyű és rugalmas dizájn: A szemüveg maximális kényelemre lett tervezve, így a hosszú viselés sem megterhelő.
- Tökéletes a sportrajongóknak: Az ergonómikus kialakítás révén a szemüveg különböző sporttevékenységekhez is kiválóan alkalmas, kényelmet és védelmet biztosítva.

Szemüveg polarizáció A polarizált lencsék jelentősen javítják a látásminőséget kerékpározás közben, csökkentve a káprázást és a fény intenzitását. Ez egy kulcsfontosságú elem, amely hozzájárul a felhasználói kényelem és biztonság növeléséhez.

UV400 szűrő Az UV400 szűrő hatékonyan blokkolja a káros napsugarakat, védve a szemet a károsodástól és a fáradtságtól. Ez különösen fontos hosszú utak során napsütéses napokon.

Tok mellékelve A szemüveghez mellékelt tok nemcsak a tárolást könnyíti meg, hanem további védelmet is biztosít a sérülésektől, mint például a karcolások vagy repedések.

Könnyű kialakítás A szemüveg rugalmas, könnyű kialakítása kényelmet biztosít még hosszú órás edzések során is. Nem okoz kényelmetlenséget a viselés során.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett