Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7664216385646 Márka: Rockbros

Rockbros MP-01 asztali szervizállvány biciklikhez gombokkal - fekete


Cikkszám: Rockbros-MP-01 | EAN/Vonalkód: 7664216385646 | Márka: Rockbros

Rockbros MP-01 asztali szervizállvány biciklikhez gombokkal - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros MP-01 szervizállvány biciklikhez, gombokkal, asztali - fekete A Rockbros MP-01 szervizállvány nélkülözhetetlen segítőtársa mind a szerviztechnikusoknak, mind az amatőröknek. Gombos csavarokkal rendelkezik, amelyek erős nyomást biztosítanak. Univerzális - bármilyen típusú kerékpárt rászerelhet. Acélból és tartós ABS műanyagból készült, hosszú távú és problémamentes működést biztosít. Az állvány magassága állítható, és alkalmazkodik a magasságához és a felszerelt kerékpár méretéhez. Egyszerű telepítés és azonnali üzemkészség csökkenti a szervizidőt. A Rockbros MP-01 szervizállvány legfontosabb előnyei: - Szilárd rögzítést nyújt. Három gombos csavar lehetővé teszi az állkapcsok erős nyomását és az állítható elemek végleges pozícionálását.
- Bármilyen kerékpárt rászerelhet. Az állványba a hegyikerékpárok, országúti kerékpárok, összecsukható kerékpárok és gyermekkerékpárok nagy többsége belefér.
- Számos évig szolgálni fog. Az állvány építéséhez használt anyagok garantálják tartósságát és ellenállását a hajlításnak és a túlterhelésnek.
- Alkalmazkodik a magasságához. Köszönhetően az állítási lehetőségnek, az állványt az egyéni igényeihez igazíthatja.
- Rövid idő alatt használatra kész. Az állvány összeszerelése és használata egyszerű, amely felgyorsítja a kerékpár javítási és karbantartási folyamatát.

Műszaki adatok: - Gyártó: Rockbros - Modell: Rockbros MP-01 - Állkapocs távolság: legfeljebb 6 cm - Maximális súly: 20 kg - További jellemzők: pult/falra szerelhetőség - Készlet tartalma: fogantyú, imbuszkulcs, 4 tágulási dugó - Anyag: acél, ABS - Szín: fekete

Szilárd rögzítés Három gombos csavarral felszerelt, a Rockbros MP-01 állvány megbízhatóan rögzíti a felszerelt kerékpárt. Kézi szorítás biztosítja az állkapcsok precíz és erős tartását. A kerékpárt a váz vagy az üléstámasz tartásával szerelheti fel. A puha szilikonnal borított állkapcsok nem sértik meg a váz festett felületét.

Univerzális használat Az állvány minden típusú kerékpárhoz illik: városi, országúti, hegyi, összecsukható, gyermek. Forgó állkapcsai 6 cm szélességig nyílnak. Az állvány a legnehezebb kerékpárt is megtartja - a teherbírása eléri a 20 kg-ot.

Hosszú élettartam Az állvány szerkezete szénacélból készült. Az ABS állkapcsok nagy ellenállóképességgel rendelkeznek az ütések és rezgések ellen. Megtartják alakjukat és méreteiket még több év használat után is.

Magasság állítása A magasság állításával az állványt a magasságához, a javítás helyszínéhez vagy a kerékpár méretéhez igazíthatja. Így nem kell felesleges mozdulatokat tennie, és teljes mértékben az eszköz kényelmes karbantartásának szentelheti magát.

Gyors telepítés A Rockbros MP-01 állványt függőlegesen szerelheti fel a munkapadra a mellékelt 4 csavar és egy imbuszkulcs segítségével. Vízszintesen is falra szerelhető, ezzel értékes helyet takarítva meg az otthoni műhelyében.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett