Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7016802870898 Márka: Rockbros

Rockbros FK338 vízpalack tartó biciklihez - fekete és piros


Cikkszám: Rockbros-31210007002 | EAN/Vonalkód: 7016802870898 | Márka: Rockbros

Rockbros FK338 vízpalack tartó biciklihez - fekete és piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros FK338 vízpalack tartó biciklihez - fekete és piros

Felejtse el a hagyományos megoldásokat, és fedezze fel a Rockbros FK338 vízpalack tartóját, amely a legújabb technológiákat és dizájnt ötvözi. Magas minőségű PC anyagból készült, ez a vízpalack tartó nemcsak tartósságot garantál, hanem stílusos megjelenést is biztosít, két szín közül választhatóan. Az egyszerű összeszerelésnek köszönhetően, amely csak egy eszközt igényel, gyorsan és egyszerűen felkészítheti biciklijét az útra.

Tulajdonságok:
- Márka: Rockbros
- Modell: FK338
- Anyag: PC

A Rockbros FK338 termék legfontosabb előnyei:
- Tartósság és stílus a magas minőségű PC anyag által. Ez az anyag nemcsak tartósságot biztosít, hanem esztétikus megjelenést is, amely bármilyen biciklihez illik.
- Egyszerű összeszerelés egy eszközzel. Lehetővé teszi a gyors és egyszerű telepítést, amelyhez nincs szükség speciális ismeretekre vagy további eszközökre.

Magas minőségű anyag: A Rockbros FK338 vízpalack tartó innovatív PC anyagból készül, amely nemcsak tartósságot és sérülésállóságot biztosít, hanem elegáns megjelenést is. Ez a tulajdonság teszi a tartót tökéletes kiegészítővé bármely biciklihez, stílustól függetlenül.

Egyszerű összeszerelés: A jól átgondolt kialakításnak köszönhetően a vízpalack tartó telepítése gyerekjáték, és csak egy eszközt igényel. Ez a megoldás időt takarít meg, és lehetővé teszi a kiegészítő gyors alkalmazkodását a kerékpáros igényeihez.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett