Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7016802869779 Márka: Rockbros

Rockbros B68 biciklis táska merevített vázzal és telefonzsebbel, fedővel 1.7l - fekete


Cikkszám: Rockbros-B68 | EAN/Vonalkód: 7016802869779 | Márka: Rockbros

Rockbros B68 biciklis táska merevített vázzal és telefonzsebbel, fedővel 1.7l - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros B68 merevített biciklis táska telefonzsebbel és fedővel - fekete Bizalommal indulj útnak, tudva, hogy az alapvető tárgyaid biztonságban vannak és mindig kéznél vannak. A Rockbros B68 biciklis táska, amely vízhatlan anyaggal, átlátszó telefontartóval és kényelmes tépőzáras rögzítési rendszerrel van felszerelve, tökéletes társ minden kerékpáros kalandhoz. Élvezd a funkcionalitást, amely nem ismer határokat, függetlenül az időjárástól vagy a tereptől.

Specifikáció:
- Márka: Rockbros
- Modell: B68
- Szín: fekete
- A csomag tartalma:
- 1x Rockbros B68 biciklis táska
- 1x vízhatlan fedő

A Rockbros B68 biciklis táska legfontosabb előnyei:
- Minden körülmények között védelmet nyújt. A vízhatlan anyagnak és egy további fedőnek köszönhetően a dolgaid szárazak maradnak még erős esőben is.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefonhoz. Az átlátszó telefontartó lehetővé teszi a készülék problémamentes használatát anélkül, hogy ki kellene azt venni.
- Gyors és egyszerű telepítést garantál. A tépőzáras rögzítőrendszer lehetővé teszi a táska gyors felszerelését a kerékpár vázára anélkül, hogy szerszámokra lenne szükség.

Vízhatlan
A táska vízhatlan anyaga garantálja, hogy minden tárolt tárgy száraz marad, függetlenül az időjárási körülményektől. Ez ideális megoldás azoknak, akik aktívan töltik idejüket a szabadban. Az extra fedő biztosítja a telefonod védelmét, ha az eső nagyon hosszú és intenzív.

Átlátszó tároló rekesz
Az átlátszó telefontartó nem csak az esőtől védi a telefonodat, hanem lehetővé teszi az alkalmazások, térképek vagy az út statisztikáinak egyszerű használatát anélkül, hogy ki kellene venni a készüléket.

Tépőzáras felszerelés
A tépőzáras rögzítőrendszer a könnyű telepítés és eltávolítás szinonimája. A táska gyorsan fel- vagy leszerelhető a kerékpár vázáról, ami különösen hasznos az út megszakításai során.

Tudj meg többet a termékről!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett