Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7016802869694 Márka: Rockbros

Rockbros B39-2 vízálló biciklis táska kerethez - fekete


Cikkszám: Rockbros-B39-2 | EAN/Vonalkód: 7016802869694 | Márka: Rockbros

Rockbros B39-2 vízálló biciklis táska kerethez - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros B39-2 vízálló biciklis táska kerethez - fekete Az tágas Rockbros B39-2 táska minden körülmény között megállja a helyét. Nagy kapacitással rendelkezik, és mindent elfér benne, amire szükséged van. Az oldalsó zseb tökéletes a telefonod vagy a pénztárcád számára. Külön helye van a biciklipumpa tárolására. Vízálló anyag és fényvisszaverő részletek garantálják a biztonságot. A tépőzáras pántokkal való egyszerű rögzítés azt jelenti, hogy a táska mindig készen áll az indulásra, függetlenül az időjárástól vagy az úti céltól. A Rockbros B39-2 biciklis táska legfontosabb előnyei:- Rengeteg helyet biztosít a szükséges kiegészítőknek. A táska nagy kapacitása lehetővé teszi szerszámok, uzsonnák vagy extra ruhák tárolását.
- Gyors hozzáférést biztosít a telefonhoz és a pénztárcához. Egy oldalsó zseb praktikus megoldás a telefon vagy pénztárca számára – a fontos tárgyak mindig kéznél vannak.
- Külön hely van a pumpának. Egy további külső pumpazseb növeli a táska funkcionalitását.
- Védelmet nyújt a nedvesség ellen. A vízálló, keményített anyag megvédi a táska tartalmát az esőtől és a nedvességtől.
- Növeli a láthatóságot és a biztonságot. Fényvisszaverő elemek javítják a kerékpáros láthatóságát éjszaka.
Specifikáció:- Márka: Rockbros
- Modell: B39-2
- Kapacitás: 1,5 l
- Anyag: nylon, PU
- Fekete szín
Kapacitás és praktikum A Rockbros B39-2 biciklis táska tágas belseje lehetővé teszi, hogy könnyedén magaddal vidd mindazt, amire szükséged lehet. Függetlenül az út hosszától, ez a táska tökéletes lesz mind rövid kirándulásokhoz, mind hosszabb túrákhoz. Vízálló Az táska speciálisan tervezett anyaga védelmet nyújt a nedvesség, eső vagy hó ellen. Ez a tulajdonság felbecsülhetetlen értékű az időjárás váratlan változásai során. Egyszerű rögzítés Az egyszerű keretrögzítő rendszer lehetővé teszi a táska gyors és egyszerű felszerelését. A négy tépőzáras pánt bármilyen biciklihez illeszkedik és nem igényel további szerszámokat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett