Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316140660 Márka: Rockbros

Rockbros 10165 polarizált kerékpáros szemüveg


Cikkszám: 10165 | EAN/Vonalkód: 5905316140660 | Márka: Rockbros

Rockbros 10165 polarizált kerékpáros szemüveg


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros polarizált kerékpáros szemüveg 10165
Javítsd látásod kerékpározás vagy vezetés közben! A Rockbros márkájú szemüveg minden időjárási körülmény között hatékony polarizációt biztosít. Védik a szemet az UV sugaraktól és hatékonyan növelik a kényelmet. Az 10165 modell stílusos kialakítással rendelkezik. A készlet tartalmaz korrekciós szemüveglencséket, amelyeket egyszerre használhatsz a Rockbros szemüveggel, illetve kiegészítőket a termék kényelmes tárolásához.

Hatékony szemvédelem
A Rockbros szemüvegek nagyszerűek kerékpárosok és autósok számára, valamint az utazóknak, akik gyakran érkeznek tengerparti területekre. A polarizált szemüvegek hatékony UV 400 védelmet nyújtanak, a fény intenzitásának függvényében változtatják színüket, telítettebbé teszik a színeket és hatékonyan szűrik a vakító fényt, jobb látási viszonyokat biztosítva az úton és növelve a biztonságot vezetés közben. Használatukkal gondoskodhatsz szemed egészségéről és javíthatod látásodat. Az átlátszó szemüvegek tartós PC műanyagból készülnek.

Figyelem a részletekre
A Rockbros szemüvegek sokoldalúságukról híresek és minden kerékpáros és autós alapfelszerelései közé tartoznak. Az átgondolt dizájnnak köszönhetően a termék rendkívül könnyű, stabilan tart és nagyon kényelmes a használata. A készlet tartalmaz korrekciós szemüveglencséket, amelyeket kényelmesen használhatsz egyszerre a 10165 szemüveggel. Vidd magaddal a szemüveget egy túrára és tapasztald meg, mennyi kényelmet nyújtanak számos jellemzőjüknek köszönhetően. A készlethez egy tok és egy tasak is tartozik, amelyekben biztonságosan tárolhatod a terméket.

Tartalom:
- Szemüvegkeretek x1
- Polarizált szemüveg x1
- Szemüvegtok x1
- Korrekciós szemüvegkeretek x1
- Szemüvegtok x1
- Szemüvegtisztító kendő x1

Gyártó
Rockbros

Modell
10165

Alkalmazás
Kerékpározás/vezetés/tengerparti tartózkodás

Keretszín
Zöld-fehér

Keret anyaga
TR

Lencse típus
Polarizált

Lencse anyaga
Polikarbonát

UV védelem
400 nm

Súly
29 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett