Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7683507141730 Márka: Rockbros

Rockbros 039BK biciklis váztáska 1 l fonattal - fekete


Cikkszám: Rockbros-039BK | EAN/Vonalkód: 7683507141730 | Márka: Rockbros

Rockbros 039BK biciklis váztáska 1 l fonattal - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros 039BK biciklis váztáska fonattal, 1 l fekete Tervezel egy hosszabb biciklitúrát? A Rockbros 039BK biciklis táska lehetővé teszi, hogy mindent magaddal vigyél, amire szükséged van, mindig kéznél. Felejtsd el a hátizsákban lévő kényelmetlenséget és káoszt - most a legfontosabb tárgyak rendezetten és könnyen elérhetőek lesznek a bicikli vázán. A táskába belefér többek között: telefon, pénztárca, kulcsok, kesztyűk, kis szerszámok és nasik. Nemcsak funkcionális, hanem stílusos és tartós is. Specifikáció:
- Márka: Rockbros
- Modell: Rockbros 039BK
- Űrtartalom: 1 l
- További jellemzők: fényvisszaverő elemek, vízállóság, belső rekeszek, rugalmas fonat
- Felszerelési hely: bicikliváz
- Felszerelési módszer: 3 tépőzáras szalag
- Anyag: nylon, TPU
- Szín: fekete

A Rockbros 039BK biciklis táska legfontosabb előnyei:
- Nagy kapacitást biztosít. A fő rekesz két hálós zsebbel belül és egy külső rugalmas zsinórral biztosít helyet minden szükséges dolognak.
- Könnyű felszerelés a bicikli vázra. Három állítható pánt gyors szétszerelést és felszerelést tesz lehetővé. A sima cipzár lehetővé teszi, hogy egy kézzel könnyen nyitható és zárható legyen menet közben.
- Könnyűséget és kényelmet garantál. Kevesebb, mint 100 g súlyú, így szinte észrevehetetlen. A táska keskeny kialakítása nem zavar a vezetés közben.
- Növeli az éjszakai biztonságot. Fényvisszaverő logóval és zsinórral van felszerelve, amely biztosítja a láthatóságot éjszakai biciklizések során.
- Hosszú távú használatot biztosít. A Rockbros 039BK táska kopásálló, nagy ellenálló képességű anyagból készült. A táska alja csúszásmentes anyaggal van bevonva, amely szilárdan tartja a vázon és könnyen tisztítható a sártól.

Optimális kapacitás minden igényhez
A Rockbros 039BK táska kapacitása 1 liter. A fő rekesz két hálós zsebbel rendelkezik, így minden tárgy megtalálja a helyét. A külső rugalmas fonat tökéletes mini pumpa vagy kesztyűk tárolására. Felejtsd el a rendetlenséget - most minden rendezett lesz és kéznél.

Könnyű és gyors összeszerelés
A három állítható pántnak köszönhetően a Rockbros 039BK táska összeszerelése rendkívül egyszerű és gyors. A pántok hosszát a szükségleteidhez igazíthatod, és a sima cipzár lehetővé teszi, hogy könnyen nyitható és zárható legyen menet közben, akár egy kézzel is.

Könnyű, mint a toll és kényelmes
A Rockbros 039BK táska mindössze 100 g súlyú, így szinte észrevehetetlen a vezetés közben. Keskeny kialakítása biztosítja, hogy a táska ne dörzsölje a térded, így kényelmesen biciklizhetsz hosszú távon is. Tökéletes hegyi és országúti biciklikhez, valamint triatlonhoz és más kerékpározási formákhoz.

Az első a biztonság
A Rockbros 039BK táska fényvisszaverő logóval és zsinórral van felszerelve, amely növeli a kerékpáros láthatóságát éjszakai túrák során.

Tartósság évekig
A Rockbros márka a 039BK modell előállításához tartós, kopásálló anyagot használt. A táska így tökéletes bármilyen időjárásban és terepen. A csúszásmentes alsó rész szilárdan tartja a táskát a vázon. Könnyű tisztítás további előny.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett