Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809961789205 Márka: Ringke

RINGKE EASY SLIDE 2-PACK GOOGLE PIXEL 9 / 9 PRO ÁTLÁTSZÓ üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809961789205 | Márka: Ringke

RINGKE EASY SLIDE 2-PACK GOOGLE PIXEL 9 / 9 PRO ÁTLÁTSZÓ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5530 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A teljesen átlátszó Ringke Easy Slide edzett üveg tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket, és nem befolyásolja az érintésérzékenységet. Újrahasznosított és megerősített edzett üvegből készült. Magas, 9H keménységi fokozatának köszönhetően az Easy Slide ellenáll a karcolásoknak még éles tárgyakkal (pl. kés vagy kulcs) való érintkezés esetén is. Az üveget speciális oleofób bevonattal látták el, amely minimalizálja az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések megjelenését az üveg felületén.

Az Easy Slide különösen alkalmas a kijelző védelmére a karcolásokkal és váratlan esésekből eredő ütésekkel szemben. Továbbá, a könnyű telepítés érdekében a készlethez egy Easy Slide telepítő eszköz is tartozik, amely megkönnyíti és pontosabbá teszi az üveg felhelyezését.

Az üveg Case Friendly kivágással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a piacon lévő legtöbb és minden Ringke tokkal kompatibilis. A kijelzők széleinek különböző szögletezése miatt az üveg/film felhelyezése után a képernyő körül apró légbuborék aura alakulhat ki. Ez természetes jelenség és a képernyő sajátosságaitól függ.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a gőz magába szív minden szennyeződést a levegőből, így az nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel polírozza fényesre.
3) Telepítse az üveget a lehető legegyenletesebben - pozicionálja a készletben található pozicionáló keret segítségével.
4) Szabaduljon meg a légbuborékoktól, erősen nyomja az üveget körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig, így a ragasztóréteg a lehető legjobban kapcsolódik a képernyőhöz.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- 2.5D érintésbarát szegélyek
- Extra oleofób réteg
- Tökéletes átláthatóság
- Nem befolyásolja az érintés funkcionalitását
- Méretek: 78x204mm

A KÉSZLET TARTALMA:
- 2 x Ringke Easy Slide üveg
- 2 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett