Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8800274964013 Márka: Ringke

Ringke Dual Easy kijelzővédő fólia 3-pack Apple Watch 10 (42 mm) átlátszó üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8800274964013 | Márka: Ringke

Ringke Dual Easy kijelzővédő fólia 3-pack Apple Watch 10 (42 mm) átlátszó üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kristálytisztán átlátszó kijelzővédő fólia, amely lefedi a képernyő teljes felületét. Magas minőségű uretán polikarbonátból készült, és karcálló tulajdonságokkal rendelkezik, ami hatékonyan védi a képernyőt a sérülésektől. A fólia tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket, és különleges zsírtaszító bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza az ujjlenyomatok lerakódását a képernyőn.

További előnye, hogy a legtöbb piacon elérhető tokhoz illeszkedik – nincs többé probléma a tok kiválasztásával a kijelzővédő fóliához! A fólia telepítése rendkívül egyszerű és minden felhasználó számára elérhető, mivel úgy tervezték, hogy felhelyezés után ne hagyjon légbuborékokat.
TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ: 1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után – a vízgőz elnyeli a levegőben lévő port, így az nem zavarja a telepítést. 2) Tisztítsd meg és zsírtalanítsd alaposan a képernyő felületét, majd egy száraz kendő segítségével polírozd fényesre. 3) Telepítsd a bevonatot a lehető legegyenletesebben.
A TERMÉK JELLEMZŐI: – 100% eredeti – Eredeti csomagolásban – 3H karcállóság – Kompatibilis a legtöbb tokkal – Zsírtaszító oleofób réteggel rendelkezik – Nem befolyásolja az érintést és a képmegtekintést – Könnyű telepítés – Méretek: 45x57mm
A KÉSZLET TARTALMA: 3 x Ringke Dual Easy fólia, 1 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett