Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576214398 Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjtámasszal és állvánnyal iPhone 12 Pro-hoz menta


Cikkszám: Ring Case iPhone 12 Pro Mint 06 | EAN/Vonalkód: 9145576214398 | Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjtámasszal és állvánnyal iPhone 12 Pro-hoz menta


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ring Case szilikon tok ujjtámasszal

Szeretnéd figyelemmel követni az okostelefonodat munka közben a számítógépnél? Gyakran nézel filmeket vagy csevegsz barátaiddal videó módban? A Ring Case szilikon tok ujjtámasszal a tökéletes megoldás számodra. Ez a funkcionális tok egy ujjtartóval is fel van szerelve, amely állványként is szolgál. Fém bevonatú elemei lehetővé teszik, hogy mágneses tartóban tárold anélkül, hogy további rögzítések szükségesek lennének.

360 fokban forgatható fogantyú A telefonod fekhet az oldalán vagy maradhat a hagyományos helyzetében. Hegy? Lyuk? Nincs különbség. A szilikon Ring Case egy teljesen forgatható ujjtámasszal van ellátva. Ez a fajta gyűrű teljes szabadságot biztosít a telefon használatában, valamint kényelmes fogást nyújt a kézben hívások közben - legyen az videó vagy hang.

Színes okostelefon tok igényes vásárlók számára Habár az ujjtartó a tok legérdekesebb eleme, alapvető előnyeit sem lehet figyelmen kívül hagyni. A lágy, de masszív szilikon tartós kialakítása, a színes felületkialakítás vagy a kiválasztott okostelefon testéhez való tökéletes illeszkedés további figyelemreméltó elemek. A Ring Case szilikon tok ujjtámasszal nemcsak a készülék kényelmes használatát garantálja, hanem eredeti megjelenését is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett