Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576214190 Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjpánttal és támasztékkal iPhone 12 Mini-hez, menta


Cikkszám: Ring Case iPhone 12 Mini Mint 06 | EAN/Vonalkód: 9145576214190 | Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjpánttal és támasztékkal iPhone 12 Mini-hez, menta


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ring Case szilikon tok ujjpánttal és támasztékkal

Szeretnéd szemmel tartani az okostelefonodat, miközben a számítógépen dolgozol? Gyakran nézel filmeket vagy csevegsz barátaiddal videó módban? A Ring Case szilikon tok ujjpárnával a tökéletes megoldás számodra. Ez a funkcionális tok kiegészítve van egy ujjpánttal, amely támasztékként is szolgál. A fémes elemek lehetővé teszik a mágneses tartóban való tárolást további rögzítők nélkül.

360 fokban elforgatható fogantyú

A telefonod „lefekhet” hosszú oldalára, vagy hagyományos helyzetében is maradhat. Hegy? Lyuk? Nincs különbség. A szilikon Ring Case fel van szerelve egy ujjpánttal, amely teljes forgatási lehetőséget biztosít. Ez a fajta gyűrű garantálja az okostelefon teljes szabadságát, valamint kényelmes fogást a kézben hívások, legyenek azok videó vagy hang alapúak közben.

Színes okostelefon tok igényes vásárlóknak

Bár az ujjpánt a tok legérdekesebb eleme, nem szabad figyelmen kívül hagyni az alapvető előnyeit sem. Puha, mégis szilárd szilikonból készült, élénk színű kidolgozása és a kiválasztott okostelefon testéhez tökéletesen illeszkedő kialakítása további figyelemreméltó elemek. A Ring Case szilikon tok ujjpánttal nemcsak kényelmes használatot garantál, hanem eredeti megjelenést is kölcsönöz a készüléknek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett