Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576214374 Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjpánttal és állvánnyal iPhone 12 Pro sötétkék tok


Cikkszám: Ring Case iPhone 12 Pro Dark Blue 04 | EAN/Vonalkód: 9145576214374 | Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjpánttal és állvánnyal iPhone 12 Pro sötétkék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ring Case egy szilikon tok ujjpárnával. Szeretnéd szemmel tartani a telefonodat munka közben? Gyakran nézel filmeket vagy csevegsz barátaiddal videó módban? A Ring Case szilikon tok ujjpárnával a tökéletes megoldás számodra. Ez a funkcionális tok ujjpánttal is fel van szerelve, amely állványként is szolgál. A fém díszítőelemek lehetővé teszik, hogy mágneses tartóba helyezd további rögzítők nélkül.

360 fokban forgatható fogantyú: A telefonod „lefeküdhet” hosszanti oldalára vagy maradhat hagyományos helyzetében. Hegy? Lyuk? Nem számít. A szilikon Ring Case felszerelve van egy forgatható ujjpárnával, amely teljes mozgásszabadságot biztosít. Ez a típusú gyűrű garantálja a kényelmes telefonhasználatot és biztos fogást a kézben hívások - videó vagy hang - során.

Színes telefon tok igényes ügyfeleknek: Habár az ujjpárna a legérdekesebb eleme ennek a toknak, alapvető előnyeit sem szabad figyelmen kívül hagyni. Puha, mégis tartós szilikon szilárd felépítése, élénk színek vagy a kiválasztott telefon testéhez tökéletesen illeszkedő kialakítás más figyelemre méltó tulajdonságok. A Ring Case szilikon tok ujjpárnával garantálja a kényelmes használatot és az egyedi megjelenést is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett