Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576214213 Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjpánttal és állvánnyal iPhone 12 Mini-re ezüst


Cikkszám: Ring Case iPhone 12 Mini Silver 08 | EAN/Vonalkód: 9145576214213 | Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjpánttal és állvánnyal iPhone 12 Mini-re ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ring Case szilikon tok ujjtámasszal

Szeretnéd szemmel tartani az okostelefonodat, miközben a számítógépen dolgozol? Gyakran nézel filmeket vagy beszélgetsz barátokkal videó módban? A Ring Case szilikon tok ujjtartóval tökéletes megoldás számodra. Ez a funkcionális tok egy ujjtámaszt is tartalmaz, amely állványként is szolgál. A fémes kivitelű elemek lehetővé teszik, hogy mágneses tartóban tárold anélkül, hogy további rögzítőelemekre lenne szükség.

360 fokban forgatható fogantyú

A telefonod "lefeküdhet" hosszában vagy hagyományos pozíciójában maradhat. Hegy? Lyuk? Semmi különbség. A szilikon Ring Case teljesen forgatható ujjtámasszal van felszerelve. Ez a típusú gyűrű teljes szabadságot biztosít a telefon használatában, valamint kényelmes fogást a kézben beszélgetések - videó vagy hanghívások - során is.

Színes okostelefon tok igényes ügyfeleknek

Bár az ujjtartó ennek a toknak a legérdekesebb eleme, nem szabad figyelmen kívül hagyni az alapvető előnyeit sem. A puha, mégis masszív szilikon szilárd felépítése, az élénk színek vagy a kiváló illeszkedés a kiválasztott okostelefon testéhez más olyan elemek, amelyek figyelmet érdemelnek. A Ring Case szilikon tok ujjtámasszal nemcsak a készülék kényelmes használatát, hanem az eredeti megjelenését is garantálja.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett