Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576214039 Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjpánttal és állvánnyal iPhone 11 Pro-hoz világoskék


Cikkszám: Ring Case iPhone 11 Pro Light Blue 10 | EAN/Vonalkód: 9145576214039 | Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjpánttal és állvánnyal iPhone 11 Pro-hoz világoskék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ring Case egy szilikon tok ujjpánttal. Szeretnéd szemmel tartani az okostelefonodat munka közben a számítógépnél? Gyakran nézel filmeket vagy csevegsz barátaiddal videó módban? A Ring Case szilikon tok ujjpánttal a tökéletes megoldás számodra. Ez a funkcionális tok egy ujjpánttal is fel van szerelve, amely állványként is szolgál. A fém befejező elemek lehetővé teszik, hogy mágneses tartóban tárold anélkül, hogy további rögzítők szükségesek lennének.

360 fokban forgatható fogantyú. A telefonod „lefeküdhet” hosszabb oldalára vagy hagyományos helyzetben maradhat. Hegy? Lyuk? Nem számít. A szilikon Ring Case ujjpánttal van felszerelve, amely teljes forgást tesz lehetővé. Ez a típusú gyűrű teljes szabadságot biztosít az okostelefon használata közben, valamint kényelmes fogást biztosít a kézben hívások - videó vagy hang - során.

Színes okostelefon tok igényes ügyfelek számára. Bár az ujjpánt a tok legérdekesebb eleme, alapvető előnyei sem hagyhatók figyelmen kívül. Puha, de szilárd szilikon erős felépítése, élénk színek és a kiválasztott okostelefon testéhez való tökéletes illeszkedés más elemek, amelyek figyelemre méltóak. A Ring Case szilikon tok ujjpánttal nemcsak a készülék kényelmes használatát garantálja, hanem eredeti megjelenését is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett