Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6954851202684 Márka: Remax

Remax Watch8 Okosóra (fekete)


Cikkszám: WATCH8 Black | EAN/Vonalkód: 6954851202684 | Márka: Remax

Remax Watch8 Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

20100 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A Remax Watch8 okosóra fekete színben kapható. Az okosóra egy 2.5D Retina kijelzővel van ellátva, amely kényelmes hozzáférést biztosít a funkciókhoz és beállításokhoz. Ezen felül hosszú akkumulátor-élettartammal és vezeték nélküli töltéssel rendelkezik. Többféle sportmódot kínál, és figyeli a pulzust és az alvást. Támogatja a Siri-t és az Alipay-t, illetve egy 8762DT chipet tartalmaz, amely hatékony működést biztosít az eszköz számára.

Gondoskodj a fittségedről
Az okosóra többféle sportmódot kínál, beleértve a futást, a focit, a teniszt, a kerékpározást és a kosárlabdát. Számolja az elégetett kalóriákat, a megtett lépéseket és a megtett távolságot. Ezenkívül a Remax Watch8 vízálló, így használhatod intenzív edzések vagy kedvezőtlen időjárási körülmények között is.

Az egészséged érdekében
A Remax Watch8 egy személyi asszisztensként működik, amely megkönnyíti az egészséged gondozását. Az okosóra méri a pulzusszámot, a vér telítettségét, a vérnyomást és a testhőmérsékletet. Ezenkívül figyeli az alvást, rögzítve annak hosszát és minőségét, így gyorsabban megszabadulhatsz a káros szokásoktól.

Számos hasznos funkció
A Remax Watch8 előnyei itt nem érnek véget. Az okosóra olyan funkciókat kínál, mint a GPS, stopper, számológép, légzőgyakorlatok és zenelejátszó. Ezen felül távolról fényképezhet, ellenőrizheti az időjárás-előrejelzést, és segít megtalálni az elhagyott okostelefonodat. Hozzáférést biztosít a menstruációs naptárhoz is.

Egyszerű kezelés és kényelmes vásárlás
Az okosóra használata nem okoz problémát. A készülék egy Retina 2.5D érintőképernyős kijelzővel van felszerelve, amely kényelmes hozzáférést biztosít a funkciókhoz és beállításokhoz. Testreszabhatod a számlap mintázatát és a menü tervezését is. Ezenkívül az okosóra támogatja a Siri hangasszisztenst - egy egyszerű hangparancs elegendő a kívánt funkció aktiválásához. A Remax Watch8 az Alipay-jal is működik, így gyors és kényelmes online vásárlást biztosít.

Szabadon telefonálhat és olvashat értesítéseket
Az okosóra lehetővé teszi bejövő hívások fogadását és kezdeményezését, valamint a hívásnapló ellenőrzését. Mindössze annyit kell tenned, hogy importálod a kiválasztott telefonszámokat az órába. A Remax Watch8 lehetővé teszi az olyan alkalmazások értesítéseinek olvasását is, mint a Facebook, Twitter, WhatsApp, WeChat stb. Így mindig kapcsolatban maradhatsz szeretteiddel.

Gyártó: Remax

Modell: Watch8

Szín: fekete

Kijelző: Retina, 2.5D

Chip: 8762DT

Kompatibilitás: Alipay, Siri

Töltési idő: 15 perc

Töltési feszültség: 5V

Operációs rendszerek: Android, iOS

Alkalmazás: RDFit

Bluetooth: 5.0 / 3.0

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett