Kiszállítás 1-2 munkanap minden termékre!
Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6954851244455 Márka: Remax

Remax RM-C66 autós telefon és tablet tartó fekete


Cikkszám: 6954851244455 Márka: Remax

Remax RM-C66 autós telefon és tablet tartó fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Utas vagy a hátsó ülésen? Vagy hosszú autóútra indul a gyerekeivel? Az ülésre szerelhető autós tartó praktikus kiegészítő, amellyel kényelmesen hozzáférhet telefonjához anélkül, hogy a kezében kellene tartania. A masszív bilincsek beállítást tesznek lehetővé, és 4,7-11 hüvelykes telefonokhoz és táblagépekhez készültek. 360°-ban beállíthatja készüléke pozícióját, és teljes kényelmet élvezhet utazás közben.
Egyszerűen rögzítse az RM-C66 tartót az ülés fejtámlájához, és rögzítse bele telefonját vagy táblagépét. A robusztus kialakítás biztosítja, hogy készüléke a helyén maradjon utazása során – a körülményektől függetlenül. Mostantól kényelmesen nézhet videókat telefonján anélkül, hogy a kezeit használná. A tartó azt is lehetővé teszi, hogy elfoglalja kis utasait például egy mesével anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy a készülék kiesik a kezéből és megsérül. Ez a praktikus kiegészítő sok utazást még élvezetesebbé tesz.
A Remax RM-C66 tartó 4,7-11 hüvelykes méretű telefonokhoz és táblagépekhez készült - az állítható tartót egyszerűen a kívánt méretekre állíthatja. Sőt, az RM-C66 360°-os elforgatást tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy könnyedén elhelyezheti készülékét függőlegesen vagy vízszintesen. Az összecsukható kar lehetővé teszi a szög és a felhasználótól való távolság beállítását - az Ön kényelme a legfontosabb!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett