Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396279201 Márka: OEM

RAZOR fliptok XIAOMI Redmi Note 13 5G fekete tok


| EAN/Vonalkód: 5903396279201 | Márka: OEM

RAZOR fliptok XIAOMI Redmi Note 13 5G fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A luxus Razor fliptok garantálja a telefon biztonságát egy exkluzív stílusban. Megerősített szegélyek, puha belső anyag és mágneses zár védi az eszközt a karcolások és ütődések ellen.
Biztonság mindenhol Az egyedi Razor tok kiváló kiegészítője lesz okostelefonjának bármilyen helyzetben. Megerősített szegélyek, extra kamera védelem és mágneses zár gondoskodik arról, hogy az eszköz biztonságban maradjon és ne essen ki a tartójából bármilyen körülmények között.
Funkcionális belső tér A tokot úgy tervezték, hogy kényelmesen tárolhassuk benne nemcsak az okostelefont, hanem a gyakran használt dokumentumokat is. A belső zseb elfér egy hitelkártya, személyi igazolvány vagy egy kis papírdarab, például egy bevásárlólista, így nem kell az egész pénztárcát magaddal vinni.
Exkluzív megjelenés A karbon, sötét színű borítás a sportautók dizájnjára utal és elegáns jelleget kölcsönöz az eszköznek. A belső anyag olyan puha, hogy további védelmet nyújt a kijelzőnek, míg a méhsejt mintázat a telefont tartó gumis részen kiemeli az egész tok esztétikáját.
Anyag: PU bőr (külső oldal), mikroszálas anyag (belső oldal zsebbel), TPU (belső oldal a telefont tartó rész)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett