Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396172267 Márka: OEM

RAZOR Fliptok Samsung Galaxy A13 5G / A04S kék tok


| EAN/Vonalkód: 5903396172267 | Márka: OEM

RAZOR Fliptok Samsung Galaxy A13 5G / A04S kék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A luxus Razor fliptok a telefon biztonságát szavatolja egy előkelő stílusban. Megerősített élek, puha belső anyag, és a mágneses zár védelmet nyújtanak a készüléknek karcolások és ütések ellen.

Biztonság mindenhol: Az egyedülálló Razor tok tökéletes kiegészítője lesz okostelefonjának bármilyen helyzetben. Megerősített élek, extra kameravédelem és mágneses zár biztosítják, hogy a készülék biztonságban maradjon és ne essen ki a tokból bármilyen körülmények között.

Funkcionális belső kialakítás: A borító nem csupán okostelefon tárolásához készült, hanem gyakran használt dokumentumok tárolására is. A belső zseb egy hitelkártyát, személyi igazolványt vagy egy kis papírdarabot, például egy bevásárlólistát is el tud helyezni, így nem kell az egész pénztárcáját mindenhová magával vinnie.

Exkluzív megjelenés: A karbon, sötét színű borító sportautók formatervezésére emlékeztet és elegáns karaktert kölcsönöz a készüléknek. A belső anyag olyan puha, hogy további védelmet nyújt a kijelző számára a sérülésektől, míg a telefon tartó gumirészén található méhsejt mintázat kiemeli a tok esztétikáját.

Anyag: PU bőr (külső oldal), mikroszálas anyag (belső oldal zsebbel), TPU (belső rész, ami a telefont tartja)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett