Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396156991 Márka: OEM

RAZOR fliptok iPhone 7 / 8 / SE 2020 / SE 2022 dark green


| EAN/Vonalkód: 5903396156991 | Márka: OEM

RAZOR fliptok iPhone 7 / 8 / SE 2020 / SE 2022 dark green


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A luxus Razor fliptok garantálja a telefon biztonságát egy presztízs stílusban. Az erősített szélek, a puha belső anyag és a mágneses csat védelmet nyújtanak a készülék számára a karcolások és ütések ellen.

Biztonság mindenhol Az egyedülálló Razor tok tökéletes kiegészítője lesz okostelefonodnak bármilyen helyzetben. Az erősített szélek, extra kamera védelem és mágneses csat biztosítják, hogy a készülék biztonságban maradjon, és ne csússzon ki a tartójából bármilyen körülmények között.

Funkcionális belső tér A borítót úgy tervezték, hogy kényelmesen tárolhass benne nem csak egy okostelefont, hanem gyakran használt dokumentumokat is. A belső zseb képes befogadni egy hitelkártyát, személyi igazolványt, vagy egy kis papírlapot, például egy bevásárlólistát, így nem kell mindig magaddal vinned az egész pénztárcádat.

Exkluzív megjelenés A karbon, sötét színű borító a sportautók dizájnjára emlékeztet, és elegáns karaktert ad a készüléknek. A belső anyag olyan puha, hogy további védelmet nyújt a kijelzőnek a sérülések ellen, míg a méhsejt minta a telefont tartó gumi részen kiemeli az egész tok esztétikáját.

Anyag: PU bőr (külső oldal), mikroszálas (belső oldal zsebbel), TPU (belső oldal a telefont tartva)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett