Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396313943 Márka: OEM

RAZOR fliptok iPhone 16 Plus-hoz sötétzöld tok


| EAN/Vonalkód: 5903396313943 | Márka: OEM

RAZOR fliptok iPhone 16 Plus-hoz sötétzöld tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A luxus Razor fliptok garantálja a telefon biztonságát egy előkelő stílusban. Megerősített peremek, puha belső anyag és mágneses zár védi az eszközt a karcolások és ütődések ellen.

Biztonság mindenhol A különleges Razor tok tökéletes kiegészítője lesz okostelefonodnak bármely helyzetben. A megerősített peremek, extra kamera védelem és mágneses zár biztosítják, hogy az eszköz biztonságban maradjon, és ne essen ki a tartóból a körülményektől függetlenül.

Funkcionális belső tér A fliptokot úgy tervezték, hogy kényelmesen tárolhass benne nemcsak okostelefont, hanem gyakran használt dokumentumokat is. Az inner zseb elfér egy hitelkártya, személyi igazolvány, vagy egy kis cetli, például bevásárlólista, így nem kell az egész pénztárcádat magaddal vinned.

Exkluzív megjelenés A karbon, sötét színű fliptok sportautók dizájnjára utal, és elegáns karaktert ad az eszköznek. A belső anyag olyan puha, hogy még a kijelzőt is védi a sérülésektől, míg a telefon tartórész tiszta mintázata kiemeli a tok esztétikáját.

Anyag: PU bőr (külső oldal), mikroszálas (belső oldal, zsebbel), TPU (belseje, ami támasztja a telefont)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett