Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6950941494168 Márka: Raptic X-Doria

Raptic X-Doria Clutch tok iPhone 14 Pro hátlap fekete


Cikkszám: Raptic clutch for iPhone 14 Pro Black | EAN/Vonalkód: 6950941494168 | Márka: Raptic X-Doria

Raptic X-Doria Clutch tok iPhone 14 Pro hátlap fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Raptic Clutch biológiailag lebomló, páncélozott tok, amely kompatibilis a MagSafe-fel

Ezzel a tokkal dupla biztonságot nyersz: először is, hogy az okostelefonod tökéletesen védett, másrészt pedig azt, hogy törődsz a bolygóval. Hogyan működik? Minden a gyártás tervezésével és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésével kezdődik. A felhasznált elemek újrahasznosításból származnak, és a tok valamint a csomagolás biológiailag lebomló. Maga a tok eredeti megjelenésével és szilárdságával tűnik ki - belül egy "légzsák" rendszer található, amely tökéletesen elosztja az esetleges ütéseket energiáját. Specifikáció:
- Márka: Raptic
- Modell: Clear
- Anyag: TPU, termoplasztikus poliuretán, EcoElement ™

A biológiailag lebomló Raptic Clutch tok legfontosabb előnyei:
- Barátságos a bolygóval: Az itt használt EcoElement ™ anyag azt jelenti, hogy a tok és a csomagolás teljesen biológiailag lebomló, így használat végén nem hagy nyomot. Használd a technológiát anélkül, hogy károsítanád a környezetet.
- Újrahasznosított anyagok: A gyártáshoz használt anyagok 59%-a újrahasznosított tartalom, így támogatod az alapanyag visszanyerést, és nem keletkezik új fogyasztás.
- Tanúsított szén-semlegesség: a gyártási ciklus és az alkatrészek használata minimálisra csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a környezetbe.
- Kényelmes fogás: különleges bordák nem csak jól néznek ki, de megakadályozzák, hogy a tok kicsússzon a kezedből.
- Légpárna: a széleken belül bordák – légzsebek találhatók, melyek egy esetleges esés esetén elnyelik és biztonságosan eloszlatják az energiát. Az ütések hatása jelentősen csökken.
- Emelt szélek: mind a kijelző, mind a kamera lencséi körül. Nyugodtan leteheted a készüléket bármelyik oldalára anélkül, hogy a felület megsérülne.
- Katonai minőségű védelem: A kettős rétegű Raptic Clutch tok kombinálja az ütéselnyelő TPU-t és a tartós polikarbonátot, hogy megbízható védelmet nyújtson a mindennapi használat és aktív tevékenységek során. A ház akár 3 méter magasból való leeséstől is megvédi a telefont, így elengedhetetlen kiegészítő, amely biztosítja a telefon működését minden körülmény között.
- Precíz kivágások: hogy kényelmesen használhasd a készülék összes funkcióját.
- MagSafe kompatibilis: A tok támogatja a vezeték nélküli töltést. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned, ha tölteni szeretnéd az okostelefont.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett