Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6950941495516 Márka: Raptic X-Doria

Raptic X-Doria Air tok iPhone 14 Pro Max-hoz páncélozott ezüst


Cikkszám: Raptic Air for iPhone 14 Pro Max silver | EAN/Vonalkód: 6950941495516 | Márka: Raptic X-Doria

Raptic X-Doria Air tok iPhone 14 Pro Max-hoz páncélozott ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Raptic Air biológiailag lebomló páncélozott tok fém szélekkel, kompatibilis a MagSafe-fel Ez a tok véd és díszít - tökéletesen teljesíti feladatát. A jól átgondolt gyártásnak köszönhetően tökéletesen betölt egy másik szerepet is - bár műanyag termékek csoportjába tartozik, nem járul hozzá a környezet rombolásához. Ökológikusnak nevezhető, mivel újrahasznosított anyagokból készült, és használat után önmagától lebomlik. Mind a ház, mind a doboz eltűnik a föld felszínéről. Az Air modell a bolygó és az okostelefon érdekében - fém elemekkel készült, így nem fél a sérülésektől. Ezt a tesztek is igazolják - az okostelefon és a ház túlélték a 4 méteres magasságból való eséseket. Specifikáció: - Márka: Raptic
- Modell: Air
- Anyag: alumínium, TPU, termoplasztikus poliuretán, EcoElement ™

A biológiailag lebomló Raptic Air tok legfontosabb előnyei:
- Biológiailag lebomló anyagok: mind a tok, mind a csomagolása biológiailag lebomló. Újrahasznosításból származnak. Ennek köszönhetően úgy használhatod a technológiát, hogy közben nem gyakorolsz negatív hatást a környezetre.
- Tanúsított szénsemlegesség: a gyártási ciklus és a félkész termékek szén-dioxid-kibocsátásának minimalizálása a környezetre. Még ha gyakran cseréled is a tokot, nem kell bűntudatot érezned a környezetszennyezés miatt.
- Kényelmes fogás: kellemes textúra, amely érdekes megjelenést kölcsönöz és biztos fogást ad az eszköznek.
- Biztonsági párna: A belső szélek finom barázdái elnyelik az ütések és esések energiáját. Az esések hatásai jelentősen csökkennek vagy teljesen megszűnnek.
- Megerősített és megemelt élek: nyugodtan letetheted a készüléket a képernyővel vagy a kamerával lefelé, anélkül hogy aggódnál a felület megkarcolódása miatt.
- Katonai szintű védelem: a tok akár 4 méteres magasságból való esésektől is megvédi a telefont.
- Pontos kivágások: amelynek köszönhetően kényelmesen használhatod a telefon összes funkcionalitását és portját.
- MagSafe kompatibilitás: a tok nem zavarja a vezeték nélküli töltést. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenni az okostelefon töltéséhez.
- Felső és alsó élek fém megerősítése: stratégiai pontokat további védelemmel lát el. A matt acél díszítés is nagyszerűen mutat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett