Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408810 Márka: QCY

QCY HT10 TWS fülhallgató, ANC (fekete)


Cikkszám: HT 10 black | EAN/Vonalkód: 6957141408810 | Márka: QCY

QCY HT10 TWS fülhallgató, ANC (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS QCY HT10 fejhallgató, ANC (fekete)

Ismerd meg a QCY HT10 fejhallgatót, amely a legmodernebb technológiát ötvözi páratlan kényelemmel. Az adaptív zajszűrésnek (ANC) és a mesterséges intelligencia (AI) technológiának köszönhetően, amely megszünteti a környezeti zajokat, kristálytiszta hangzást és zajmentes beszélgetéseket élvezhetsz. A könnyű kialakítás és ergonomikus dizájn órákon át kényelmes viselést biztosít. Tudj meg többet, mit kínálnak még!


Páratlan hangminőség

A QCY HT10 kivételes hangminőséget nyújt! Adaptív hangtechnológiával (AI Adaptive Audio) felszerelve dinamikus mélyhangokat kínál, tökéletes egyensúlyt teremtve a mély és magas hangok között. Az adaptív alacsony frekvenciás kompenzáció biztosítja, hogy még a legalacsonyabb hangok is teljes mélységgel és tisztasággal szólaljanak meg, míg az 5 DSP technológia pontos hangfeldolgozást garantál, alkalmazkodva a hallójárat formájához és a viselési stílushoz.


Merülj el a zene hangjaiban

A QCY fejhallgatók AI-alapú aktív zajszűrési (ANC) technológiát használnak, amely intelligensen állítja be a zajszűrés szintjét az optimális hangzás érdekében minden körülmény között. A fejhallgatók kiküszöbölik az egyenetlen illeszkedés problémáját is, amely a bal és jobb fül különböző szerkezetéből adódik. Ez azt jelenti, hogy fül alakjától függetlenül mindig kiegyensúlyozott hangzást élvezhetsz kellemetlenség nélkül. Ezen kívül a QCY alkalmazással könnyedén ellenőrizheted és beállíthatod a fejhallgatók illeszkedését a maximális zajcsökkentési hatékonyság érdekében.


Torzításmentes beszélgetések

A QCY HT10 fejhallgatók akár 6 mikrofonnal vannak felszerelve, amelyeket AI technológia segít a környezeti zajok kiszűrésében. Minden mikrofon lenyűgöző pontossággal rögzíti a hangodat, miközben csökkenti a nem kívánt háttérzajokat. Ez lehetővé teszi, hogy kristálytiszta hívásokat bonyolíts, még zajos környezetben is.


Erőteljes akkumulátor hosszú órákig tartó hallgatáshoz

A QCY HT10 egész nap melletted lesz. Az erőteljes akkumulátorral ANC nélküli módban akár 5,5 órán át, ANC módban pedig akár 4 órán át hallgathatsz zenét egyetlen töltéssel. De ez nem minden - a töltőtok akár 30 órára is meghosszabbíthatja az üzemidőt ANC nélkül, vagy akár 23 órára ANC módban. Ezáltal a QCY HT10 ideális választás hosszú utakra vagy mozgalmas munkanapokra.


Bluetooth 5.3 technológia

A Bluetooth 5.3 stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít, így zavartalan hangzást élvezhetsz anélkül, hogy a jelzavarok miatt aggódnál. Az alacsony, 80 ms késleltetés révén a QCY HT10 ideális választás a játékosok és a mobil eszközökön videókat nézők számára, garantálva a szinkronizált hangot és videót. Továbbá, a fejhallgatók lehetővé teszik, hogy egyszerre két eszközhöz csatlakozz, így zökkenőmentesen válthatsz a telefonod és a laptopod között anélkül, hogy manuálisan kellene újracsatlakozni és párosítani.


Kivételes kényelem

A QCY HT10 páratlan kényelmet biztosít. Minden egyes fülhallgató mindössze 4 grammot nyom, így szinte észrevehetetlenek viselés közben. Hosszú távú használatra tervezve az 50°-os szögben állított ergonomikus forma tökéletesen követi a fül természetes ívét. Ennek eredményeképpen stabil és kényelmes illeszkedést biztosítanak, kiküszöbölve a kényelmetlenséget még órákon át tartó hallgatás során is.


Kényelmes érintésvezérlés

Most minden funkció kéznél van! A QCY HT10 beépített intuitív érintőpanelei gyors hozzáférést biztosítanak a legfontosabb funkciókhoz. Ezekkel megállíthatod és folytathatod a lejátszást, zeneszámot válthatsz, kezelheted a hívásokat vagy aktiválhatod a hangasszisztenst. Csak tartsd lenyomva az egyik fülhallgatót egy pillanatra!


Szerezd meg mindezt a QCY alkalmazással

Szeretnél további lehetőségeket? Töltsd le a dedikált QCY alkalmazást! Az alkalmazás valóban több funkcióhoz is hozzáférést biztosít. Az alkalmazással beállíthatod a hangzást az egyenlítővel, megtalálhatod a fejhallgatóidat, és kiválaszthatod az ANC módokat. Ezen kívül az alkalmazás lehetővé teszi a fejhallgatók szoftverének frissítését, így mindig hozzáférhetsz a legújabb funkciókhoz és fejlesztésekhez.


Csomag tartalma:

- Fülhallgatók
- Töltőtok
- USB-C - USB-A töltőkábel
- Felhasználói kézikönyv


Gyártó: QCY

Modell: HT10

Szín: Fekete

Bluetooth protokollok: HFP / A2DP / AVRCP

Bluetooth verzió: 5.3

Hatótávolság: Akár 10 méter

Üzemidő egyetlen töltéssel: Akár 4 óra (ANC módban); akár 5,5 óra (ANC nélkül)

Teljes üzemidő a töltőtokkal: Akár 23 óra (ANC módban); akár 30 óra (ANC nélkül)

Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 27 mAh

Töltőtok akkumulátor kapacitása: 350 mAh

Töltőport: USB-C

Mikrofonok: Igen, 6

Vízállóság: IPX5

Alkalmazás: QCY

Kompatibilis operációs rendszerek: iOS / Android

Fülhallgatók méretei: 19.9 x 18.4 x 33.7 mm

Egy fülhallgató súlya: Kb. 4 g

Töltőtok méretei: 51 x 51 x 28.2 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett