Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408575 Márka: QCY

QCY GT2 Okosóra (fekete)


Cikkszám: S3-black | EAN/Vonalkód: 6957141408575 | Márka: QCY

QCY GT2 Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

QCY GT2 Okosóra
A QCY GT2 egy könnyű és stílusos okosóra, amely számos hasznos funkciót kínál. Figyeli az alvást, a pulzusszámot, a vér oxigénszintjét és a stressz szintjét, valamint körülbelül 100 sportmódot kínál. Kényelmes használatát a kör alakú Retina AMOLED kijelző biztosítja, amelynek megjelenését személyre szabhatjuk a számos elérhető számlapminta közül választva. Az óra emellett IPX7 vízállósággal és akár 15 napos akkumulátor-élettartammal rendelkezik egyetlen feltöltéssel.

1.43" AMOLED Kijelző
Az okosóra nagy AMOLED kijelzője 466x466p felbontással és 60 Hz frissítési rátával rendelkezik. Éles, világos képet és gyönyörű, élénk színeket biztosít szinte bármilyen fényviszonyok között. A kijelző kiváló minőségű edzett üvegből készült, ami garantálja tartósságát. Az okosóra támogatja az Always-on display funkciót is, így mindig látható a dátum és az idő. Emellett több mint 100 számlapminta és 5 felhasználói interfész stílus is elérhető - most könnyedén testre szabhatod az óra megjelenését az ízlésed szerint!

Stílusos, Vízálló, Tartós
Válaszd a funkcionalitás és az esztétika sikeres kombinációját. A QCY GT2 okosóra kiváló minőségű anyagokból, például cinkötvözetből és rozsdamentes acélból készült, így nemcsak nagyszerűen néz ki, hanem nagyon tartós is. Ezen kívül, a szilikon szíj kényelmes tapintású és bőrbarát. Az óra nagyon könnyű is - mindössze körülbelül 60.6 g. Az IPX7 vízállóságának köszönhetően nem kell levenned a csuklódról, amikor edzel vagy amikor esik az eső.

Segít Vigyázni Az Egészségedre
Tartsd szemmel az egészségedet és tartsd kézben a tested. Az okosóra 24 órán át képes mérni a pulzusodat, így azonnal észlelheted az esetleges aggasztó tüneteket. A GT2 modell menstruációs naptárként is működik. Emellett figyeli az alvást, a stressz szintjét és a vér oxigénszintjét is. A QCY segítségével jobban megértheted a testedet és gyorsan reagálhatsz bármilyen rendellenességre!

Több Mint 100 Sportmód
Tedd még hatékonyabbá az edzéseidet. Az okosóra több mint 100 sportmód közül választhatsz - biztosan találsz valamit magadnak. Az eszköz olyan adatokat biztosít, mint a futási sebesség vagy a pulzus edzés közben, így bármikor elemezheted a fejlődésedet. Mi több, az óra naponta monitorozza a megtett lépések számát, a megtett távolságokat és az elégetett kalóriákat.

Még Több Hasznos Funkció
Valaki hív téged? Most már az órán keresztül is fogadhatod a hívást - nem kell mindig elővenned a telefonodat. A GT2 okosóra lehetővé teszi a zenelejátszó és a telefonkamera távoli vezérlését, valamint az időjárás ellenőrzését is. Továbbá található benne számológép, időzítő, ébresztőóra, stopper és még sok más. Most már minden, amire szükséged lehet, a kezed ügyében van!

Hosszú Akkumulátor-élettartam
Ne aggódj az okosóra gyakori töltése miatt. A GT2 modell tartós akkumulátorral van felszerelve, amely akár 8 napig is szolgálhat normál napi használat mellett, vagy körülbelül 15 napig, ha csak az alapvető funkcióit használod. Az óra kényelmes töltését az egy mellékelt mágneses kábel teszi lehetővé.

A csomag tartalma:
- Okosóra
- Töltőkábel (USB-A mágneses csatlakozóval)
- Használati útmutató

Márka: QCY

Név: QCY Watch GT2

Szín: Fekete

Szíj szélessége: 22 mm

Okosóra súlya: Kb. 60.6 g

Anyagok: Edzett üveg, cinkötvözet, rozsdamentes acél, szilikon

Kijelző: AMOLED 1.43"

Képernyő felbontása: 466x466p

Akkumulátor kapacitása: 300 mAh

Akkumulátor-élettartam: Akár 15 nap alvó módban / Akár 8 nap normál használattal

Töltési mód: Mágneses kábel

Vízállósági fokozat: IPX7

Szenzorok: Pulzusmérő, gravitációs szenzor

Alkalmazás: QCY

Támogatott rendszerek: Android 6.1 vagy újabb, iOS 12.0 vagy újabb

Támogatott nyelvek: Angol, Egyszerűsített kínai, Japán, Koreai, Orosz, Török, Lengyel, Arab, Portugál, Spanyol, Német, Francia, Olasz, Indonéz, Holland, Cseh, Hagyományos kínai, Héber, Perzsa, Görög, Maláj, Thai, Vietnámi

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett