Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408728 Márka: QCY

QCY AilyBuds Lite fülhallgató (fehér)


Cikkszám: T29 white | EAN/Vonalkód: 6957141408728 | Márka: QCY

QCY AilyBuds Lite fülhallgató (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

QCY AilyBuds Lite fülhallgató (fehér)

Emeld új szintre minden napod a kedvenc dalaid hangzásával. A vezeték nélküli QCY AilyBuds Lite fülhallgató 13 milliméteres, titán bevonatú meghajtókkal rendelkezik, és akár 9 EQ beállítást is kínál, amely biztosítja a legmagasabb hangminőséget az egyéni preferenciáidhoz igazítva. Az alacsony, mindössze 68 ms késleltetés miatt ezek a fülhallgatók tökéletesek a játékosok számára. A Bluetooth 5.3 biztosítja a megbízható kapcsolatot, és az ENC zajcsökkentő technológia könnyebbé teszi a telefonhívásokat. Egyetlen töltéssel akár 28 órányi zenelejátszást biztosít, és az ergonomikus kialakítás, IPX4 vízállósági besorolással, garantálja a kényelmet és tartósságot. Ezen felül az alkalmazás hozzáférést nyújt praktikus funkciókhoz.

Tapasztald meg újra a zenét

A QCY AilyBuds Lite fülhallgatók kiemelik minden dal legjavát. A 13 milliméteres, titán bevonatú meghajtók erőteljes basszust és bűvös magas hangokat biztosítanak, így a legmagasabb hangminőséget élvezheted. Az egyedi igényeidhez igazíthatod a hangzást, 9, hangszakértők által létrehozott EQ beállítás közül választhatsz, mint például Pop, Heavy bass, Rock, Soft és Classic.

Laggmentes játékélmény

Arass győzelmeket a virtuális arénában a QCY AilyBuds Lite fülhallgatókkal, amelyek kivételesen alacsony, mindössze 68 ms késleltetést kínálnak. Mit jelent ez számodra? Tökéletes audiovizuális szinkronizálást - ezáltal gyorsan reagálhatsz minden ellenfél mozdulatára és felforgathatod a játékvilágot!

Megbízható Bluetooth 5.3 kapcsolat

Nincsenek átviteli problémák a QCY fülhallgatók használata közben. Az AilyBuds Lite modell támogatja a legújabb, 5.3 verziós Bluetooth-t, amely gyors és stabil kapcsolatot biztosít akár 10 méteres távolságban is. Könnyedén csatlakoztathatod az eszközt mind iOS, mind Android rendszerekhez. Élvezd a szabadságot, hallgasd a zenét és játssz problémamentesen!

Beszélgetések bárhol

Ne hagyd, hogy bármi megzavarja a kommunikációdat szeretteiddel. Az ENC zajcsökkentő technológiának köszönhetően a QCY AilyBuds Lite fülhallgatók hatékonyan blokkolják a környezeti zajokat, biztosítva, hogy a hívó fél minden szavad tisztán hallja, még forgalmas utcán vagy zsúfolt boltban is.

28 óra zenei ritmusok

Készülj fel akár 28 óra megszakítás nélküli szórakozásra – elég idő 420 dal meghallgatására, 6720 videó megtekintésére vagy 14 egész estés film élvezetére. Hogyan érhetsz el ilyen impresszív lejátszási időt? Egyszerűen használd a mellékelt töltőtokot. Mondj búcsút a korlátoknak!

Több az alkalmazással

A dedikált QCY APP lehetővé teszi a fülhallgató kezelésének testreszabását, beleértve a szüneteltetést, hívások fogadását, némítást, alacsony késleltetési mód bekapcsolását, hangasszisztensek aktiválását és a hangerő beállítását. Testreszabhatod a képernyőn megjelenő animációkat és választhatsz az EQ beállítások között. Innen ellenőrizheted a fülhallgatók akkumulátorának állapotát is. Szerezd meg az érdemi kényelmet!

Ergonomikus, tartós design

A QCY AilyBuds Lite fülhallgatók kiemelkednek ergonomikus kialakításukkal, lehetővé téve, hogy órákon át kényelmesen használhasd őket. Az egyik fülhallgató súlya nem haladja meg a 3.9 grammot, tovább növelve a viselet kényelmét. Az IPX4 vízállósági besorolásnak köszönhetően akadálytalanul élvezheted kedvenc dalaidat intenzív edzések vagy esős napok során is.

A doboz tartalma:
- Fülhallgatók
- Töltőtok
- USB-C töltőkábel
- Használati útmutató

Gyártó: QCY

Modell: AilyBuds Lite

Bluetooth verzió: 5.3

Kompatibilis rendszerek: iOS és Android

Bluetooth hatótávolság: Akár 10 méter

Bluetooth profilok: HFP, A2DP, AVRCP

Töltőtok akkumulátor kapacitása: 350 mAh

Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 26 mAh

Akkumulátor élettartam: 5 óra (töltőtok nélkül) / 28 óra (töltőtokkal)

Töltőport: USB-C

Vízállóság: IPX4

Tok méretei: 48.8 x 26.7 x 52 mm

Fülhallgató méretei: 20.1 x 17.4 x 34.9 mm

Szín: Fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett