Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485107 Márka: PURO

Puro Wallet Levehető MagSafe 2 az 1-ben fliptok pénztárcával iPhone 16 Plus - fekete tok


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC1667BOOKC3BLK-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485107 | Márka: PURO

Puro Wallet Levehető MagSafe 2 az 1-ben fliptok pénztárcával iPhone 16 Plus - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Wallet Levehető MagSafe 2 az 1-ben fliptok pénztárcával iPhone 16 Plus - fekete tok
Fedezze fel a védelem és a funkcionalitás új szintjét a Puro Wallet Levehető MagSafe 2 az 1-ben fliptok pénztárcával iPhone 16 Plus készülékhez. Ez az elegáns tok, amely kiváló minőségű ökobőrből készült, nemcsak luxus megjelenést nyújt, hanem teljes védelmet is biztosít készülékének. A MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően a tok gyors és könnyű felszerelése és eltávolítása soha nem volt egyszerűbb. Az integrált pénztárca lehetővé teszi a kártyák és dokumentumok tárolását, mindennapi praktikumot biztosítva, míg a kamera nyílás garantálja a kényelmes hozzáférést az objektívhez, anélkül hogy a fliptokot ki kellene nyitni. Ez a tok a stílus, a védelem és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, és kihagyhatatlan kiegészítő minden iPhone 16 Plus felhasználó számára.

Specifikáció:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Wallet Levehető
- Anyag: Ökobőr
- Kompatibilitás a MagSafe-fal: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Szín: Fekete

A Puro Wallet Levehető MagSafe 2 az 1-ben ökobőr tok legfontosabb előnyei:

- Elegáns design: Kiváló minőségű ökobőrből készült, a tok luxus megjelenést nyújt, egyidejűleg puha és kellemes tapintású textúrát biztosítva.
- Kompatibilitás a MagSafe-fal: A beépített MagSafe rendszer gyors és problémamentes felszerelést biztosít az iPhone 16 Plus-ra.
- Nyílás a kamerához: A fliptok bezárása esetén is teljes hozzáférés a kamerához, lehetővé téve a fényképezést anélkül, hogy a tokot le kellene venni.
- Pénztárca funkció: A tok beépített zsebekkel rendelkezik a kártyák és dokumentumok számára, így praktikus választás mindenkinek.
- Teljes védelem: A fliptok védi a telefon kijelzőjét a karcolásoktól, míg a masszív szerkezet mechanikai sérülésektől óvja.

Elegáns design és kiváló minőségű ökobőr
A Puro Wallet tok kiváló minőségű ökobőrből készült, amely elegáns megjelenést nyújt, egyúttal kényelmes használatot biztosít. Az anyag nemcsak kellemes tapintású, de karcálló és tartósságot garantál hosszú évekig.

Kompatibilitás a MagSafe-fal
A Puro Wallet tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe rendszerrel, ami azt jelenti, hogy gyorsan és problémamentesen rögzíthető az iPhone 16 Plus készülékre. Az erős mágnesek biztonságos rögzítést biztosítanak, és nyugodtan használhatja a vezeték nélküli töltést is.

Nyílás a kamerához
Akár nyitva van a fliptok, akár nem, mindig hozzáférhet a kamerához a precízen kivágott nyílásnak köszönhetően. Ez lehetővé teszi a fényképezést és videózást anélkül, hogy le kellene venni a tokot, ami elengedhetetlen a mindennapi használat során.

Pénztárca funkció
A tok és a pénztárca kombinációja ideális megoldás mindazok számára, akik értékelik a kényelmet és a praktikumot. Az integrált zsebek lehetővé teszik a hitelkártyák, személyi igazolvány vagy készpénz tárolását, így a legszükségesebb dolgok mindig Önnél lehetnek anélkül, hogy további pénztárcát kellene hordania.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett