Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485121 Márka: PURO

Puro Wallet Detachable MagSafe fliptok tok iPhone 16 Pro Max - fekete


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P67BOOKC3BLK-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485121 | Márka: PURO

Puro Wallet Detachable MagSafe fliptok tok iPhone 16 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Etui z ekoskóry Puro Wallet Detachable MagSafe 2w1 z klapką i portfelem do iPhone 16 Pro Max - czarne
Fedezd fel az új szintű védelmet és funkcionalitást a Puro Wallet Detachable MagSafe 2w1 fliptokkal és pénztárcával ellátott tok segítségével, amely iPhone 16 Pro Max készülékedhez készült. Ez az elegáns tok, kiváló minőségű ökobőrből készül, nemcsak luxus megjelenést kínál, hanem teljes védelmet is nyújt a készülékednek. A MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően az etui gyors felszerelése és eltávolítása még sosem volt ilyen egyszerű. Az integrált pénztárca lehetővé teszi kártyák és dokumentumok tárolását, amely praktikus a mindennapokban, az kamerakivágás pedig biztosítja a kényelmes hozzáférést az objektívhez a fliptok nyitása nélkül. Ideális kombinációja a stílusnak, védelemnek és funkcionalitásnak - ez a tok minden iPhone 16 Pro Max felhasználónak nélkülözhetetlen kiegészítője.

Specifikáció:

-Márka: Puro

-Sorozat: Puro Wallet Detachable

-Anyag: Ökobőr

-MagSafe kompatibilitás: Igen

-Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max

-Szín: fekete


A Puro Wallet Detachable MagSafe ökobőr tok legfontosabb előnyei:

-Elegáns dizájn: A kiváló minőségű ökobőrből készült tok luxus megjelenést biztosít, miközben puha és kellemes tapintású textúrát kínál.

-MagSafe kompatibilitás: Beépített rendszerének köszönhetően a tok gyorsan és egyszerűen illeszkedik az iPhone 16 Pro Max készülékre.

-Kamerakivágás: Zárt fliptok mellett is teljes hozzáférést biztosít a kamerához, lehetővé téve a fotózást anélkül, hogy eltávolítaná a tokot.

-Pénztárca funkcionalitása: A tok beépített zsebekkel rendelkezik a kártyák és dokumentumok tárolásához, így praktikus választás mindenkinek.

-Teljes védelem: A fliptok védi a telefon képernyőjét a karcolásoktól, míg a szilárd szerkezet megóvja a mechanikai sérülésektől.


Elegáns design és prémium minőségű ökobőr
A Puro Wallet tok kiváló minőségű ökobőrből készült, amely elegáns megjelenést kölcsönöz, miközben kényelmes és puha tapintású. Az anyag nem csak kellemes tapintású, hanem karcálló és kopásálló is, biztosítva ezzel a tartósságot hosszú évekre.
Kompatibilitás a MagSafe rendszerrel
A Puro Wallet tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe rendszerrel, ami azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen rögzítheted az iPhone 16 Pro Max készülékedre. Az erős mágnesek biztonságos rögzítést garantálnak, és gondtalanul használhatod a vezeték nélküli töltés funkciót.
Kamerakivágás
Mindegy, hogy a fliptok zárt vagy nyitott állapotban van, mindig hozzáférhetsz a kamerához a precízen kivágott kameranyílásnak köszönhetően. Ez lehetővé teszi a fotók és videók készítését a tok eltávolítása nélkül, ami nélkülözhetetlen a mindennapi használat során.
Pénztárca funkcionalitás
Az etui és pénztárca kombinációja ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a praktikusságot. A beépített zsebek a hitelkártyák, személyi igazolvány vagy készpénz tárolásához lehetőséget biztosítanak arra, hogy a legszükségesebb dolgokat mindig magadnál tarthasd, anélkül, hogy külön pénztárcát hordanál.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett