Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417455865 Márka: PURO

Puro TPU tok integrált mágnesekkel és színátmenetes hatással 'GRADIENT' iPhone 15 Plus-hoz, rózsaszín tok


Cikkszám: PUIPC1567GRADIENTROS | EAN/Vonalkód: 8018417455865 | Márka: PURO

Puro TPU tok integrált mágnesekkel és színátmenetes hatással 'GRADIENT' iPhone 15 Plus-hoz, rózsaszín tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ha olyan védőtokot keresel, amely egyedi stílust és MagSafe töltéssel való kompatibilitást kínál, akkor a Gradient tok iPhone 15 Plus-hoz a megfelelő választás számodra. Ismerd meg a 4 okot, amiért a rózsaszín Gradient tok iPhone 15 Plus-hoz nyerő választás:
1. Prémium védelem: úgy tervezték, hogy megvédje az iPhone 15 Plus-t a karcolásoktól és ütődésektől, anélkül, hogy a kamera lencséit elhanyagolná. Tartós és kiváló minőségű anyagokból készül, ami teljes védelmet biztosít iPhone 15 Plus készüléked számára.
2. MagSafe kompatibilitás: a tokot gondosan úgy tervezték, hogy biztosítsa a tökéletes kompatibilitást a MagSafe technológiával. Élvezd ki iPhone-od összes funkcióját anélkül, hogy el kellene távolítanod a tokot.
3. Egyedi stílus: a védő és MagSafe funkciók mellett a tok lenyűgöző és utánozhatatlan dizájnnal is kitűnik. A színátmenetes effekt kellemes hatást kelt, ami karaktert és személyiséget ad okostelefonodnak.
4. Biztonságos fogás: csúszásgátló éleinek köszönhetően megbízható védelmet nyújt, lehetővé téve, hogy nyugodtan és kényelmesen használd az iPhone-t, anélkül, hogy aggódnod kellene a véletlen kicsúszások miatt.
Válaszd a Puro stílusát és védelmét a Gradient tokkal iPhone-hoz: a tökéletes elegancia és biztonság kombinációja okostelefonod számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett