Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417486128 Márka: PURO

Puro Lite Mag MagSafe szilikon tok iPhone 16 - átlátszó tok


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC1661LITEMAGTR-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417486128 | Márka: PURO

Puro Lite Mag MagSafe szilikon tok iPhone 16 - átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Lite Mag MagSafe szilikon tok iPhone 16 - átlátszó
A Puro Lite Mag MagSafe szilikon tok iPhone 16 számára ideális megoldást kínál mindenkinek, aki védeni szeretné okostelefonját, miközben stílusos megjelenést is biztosít. Ez a tok kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy probléma nélkül használhatod a mágneses töltést és a MagSafe kiegészítőket. Magas minőségű TPU és PC anyagokból készült, kivételes ütésállóságot biztosít, amit 3 méter magasról történő tesztekkel igazoltak. Ezenfelül, az iPhone 16 modelledhez való tökéletes illeszkedés teljes körű védelmet nyújt, és az elegáns designnak köszönhetően telefonod modern és stílusos kinézetet kap. Ez a funkcionalitás és esztétika kombinációja minden iPhone 16 felhasználót kielégít.
Specifikáció:

-Márka: Puro

-Sorozat: Puro Lite Mag

-Anyag: TPU + PC

-Kompatibilitás: iPhone 16

-Szín: átlátszó

A Puro Lite Mag MagSafe szilikon tok iPhone 16 legfontosabb előnyei:

-MagSafe kompatibilitás: A beépített MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően a tok lehetővé teszi a könnyű és kényelmes kiegészítő és mágneses töltés használatot.

-Magas ütésállóság: A tokot 3 méterre történő esések ellen tesztelték, ami maximális védelmet biztosít az iPhone 16 számára.

-Tökéletes üveg illeszkedés: Az üveg precízen illeszkedik az iPhone 16 modelledhez, ami nem csupán védelmet, hanem a telefon teljes funkcionalitását is garantálja.

-Magas minőségű kivitelezés: A tok tartós TPU és PC anyagokból készült, ami hosszú élettartamot és nagyszerű megjelenést biztosít.

-Stílusos megjelenés: A modern design elegánssá és divatossá teszi az iPhone 16 készülékedet, bármilyen alkalomra.

MagSafe kompatibilitás a kényelmedért
A Puro Lite Mag MagSafe szilikon tok iPhone 16 számára teljes MagSafe technológiai kompatibilitással készült. Ennek köszönhetően gond nélkül használhatod az összes MagSafe kiegészítőt, mint a töltőket, autós tartókat vagy pénztárcákat, anélkül, hogy le kellene venned a tokot. A mágneses rögzítés erős és stabil, ami biztosítja a biztonságos mindennapi használatot.
Magas ütésállóság 3 méter magasról tesztelve
Nem kell többé aggódnod a véletlen ejtések miatt. A Puro Lite Mag MagSafe tokot 3 méter magasról történő esések ellen tesztelték, ami kiváló védelmet nyújt a sérülésekkel szemben. A tartós TPU és PC anyagok hatékonyan tompítják az ütődéseket, megvédve telefonodat a karcoktól, behorpadásoktól és repedésektől.
Tökéletes üveg illeszkedés az iPhone 16 modelledhez
A pontos illeszkedésnek köszönhetően a Puro Lite Mag MagSafe tok nemcsak védelmet nyújt, hanem az iPhone 16 készülék teljes funkcionalitását is megtartja. A kivágások a portok, hangszórók és kamera számára tökéletesen illeszkednek, ami kényelmes használatot és esztétikus megjelenést biztosít.
Magas minőségű kivitelezés TPU és PC anyagokból
A tok a legmagasabb minőségű TPU és PC anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és kifogástalan megjelenést garantálnak az egész használati idő alatt. A TPU rugalmasságának és a PC keménységének kombinációja nemcsak ellenállóvá teszi a tokot a sérülésekkel szemben, hanem kényelmessé is a mindennapi használat során, megtartva formáját és színét hosszú időn keresztül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett