Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417486159 Márka: PURO

Puro Lite Mag MagSafe szilikon fliptok iPhone 16 Pro Max - átlátszó tok


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P67LITEMAGTR-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417486159 | Márka: PURO

Puro Lite Mag MagSafe szilikon fliptok iPhone 16 Pro Max - átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Lite Mag MagSafe szilikon fliptok iPhone 16 Pro Max - átlátszó

A Puro Lite Mag MagSafe szilikon fliptok iPhone 16 Pro Max készülékhez ideális választás mindazok számára, akik nemcsak védelemmel szeretnék ellátni okostelefonjukat, hanem stílusos megjelenést is szeretnének biztosítani. Ez a fliptok kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy könnyedén használhatod a mágneses töltést és MagSafe kiegészítőket. Magas minőségű TPU és PC anyagokból készült, ami kivételes ütésállóságot biztosít, ezt 3 méteres magasságból való esési tesztekkel igazolták. Emellett, az üveg tökéletes illeszkedése az iPhone 16 Pro Max modelledhez teljes védelmet garantál, és elegáns dizájnjának köszönhetően telefonod modern és stílusos megjelenést kap. Ez a funkcionalitás és esztétika kombinációja minden iPhone 16 Pro Max felhasználót kielégít.

Specifikáció:

- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Lite Mag
- Anyag: TPU + PC
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Szín: átlátszó

A Puro Lite Mag MagSafe szilikon fliptok legfontosabb előnyei iPhone 16 Pro Max készülékhez:

- Kompatibilitás a MagSafe technológiával: A beépített MagSafe kompatibilitás révén a fliptok lehetővé teszi a mágneses kiegészítők és a töltés kényelmes használatát.
- Magas ütésállóság: A fliptok 3 méteres magasságból való esési tesztekkel lett tesztelve, így maximális védelmet nyújt az iPhone 16 Pro Max készüléked számára.
- Tökéletes üvegilleszkedés: Az üveg pontosan illeszkedik az iPhone 16 Pro Max modelledhez, ami teljes védelmet és a telefon teljes funkcionalitását biztosítja.
- Magas minőségű kivitelezés: A fliptok tartós TPU és PC anyagokból készült, ami hosszú élettartamot és kifogástalan megjelenést biztosít.
- Stílusos megjelenés: A modern dizájn elegánssá és divatossá teszi iPhone 16 Pro Max készülékedet, függetlenül az alkalomtól.

Kompatibilitás a MagSafe technológiával a kényelmed érdekében

A Puro Lite Mag MagSafe fliptok iPhone 16 Pro Max készülékhez teljes kompatibilitást biztosít a MagSafe technológiával. Így könnyedén használhatod a MagSafe kiegészítőket, mint például a töltőket, autós tartókat vagy pénztárcákat, anélkül, hogy le kellene venned a fliptokot. A mágneses rögzítés erős és stabil, ami biztonságos használatot garantál a mindennapokban.

Magas ütésállóság 3 méteres esési teszttel

Nem kell többé aggódnod a véletlen leesések miatt. A Puro Lite Mag MagSafe fliptok 3 méteres magasságból való esési tesztekkel lett tesztelve, így kiváló védelmet nyújt a sérülésekkel szemben. A tartós TPU és PC anyagok hatékonyan tompítják az ütéseket, megóvva telefonod a karcolásoktól, horpadásoktól és repedésektől.

Tökéletes üvegilleszkedés az iPhone 16 Pro Max modelledhez

Az üveg precíz illeszkedése az adott iPhone 16 Pro Max modellhez nemcsak védelmet nyújt, hanem megőrzi a telefon teljes funkcionalitását is. A portok, hangszórók és a kamera kivágásai tökéletesen illeszkednek, ami kényelmes használatot és esztétikus megjelenést biztosít.

Magas minőségű kivitelezés TPU és PC anyagokból

A fliptok a legjobb minőségű TPU és PC anyagokból készült, amelyek hosszú tartósságot és kiváló megjelenést biztosítanak a használat teljes ideje alatt. A TPU rugalmasságát és a PC keménységét ötvöző anyagok nemcsak sérülésállóságot biztosítanak, hanem kényelmessé is teszik a mindennapi használatot, megőrizve formájukat és színüket hosszú időn át.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett