Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485084 Márka: PURO

Puro Impact Clear D3O MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - Átlátszó tok


Cikkszám: PUIPC16P67IMPCLD3OTR | EAN/Vonalkód: 8018417485084 | Márka: PURO

Puro Impact Clear D3O MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - Átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

25600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Impact Clear D3O MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - Átlátszó A Puro Impact Clear D3O MagSafe szilikon tok tökéletes megoldás az iPhone 16 Pro Max felhasználók számára, akik maximális védelmet keresnek a készülékükhöz, miközben megőrzik a stílusos megjelenést. Az innovatív D3O® Bio anyagból készült, amely növényi alapú nyersanyagokból származik, a tok kivételes ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben. A MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi, hogy kiegészítőket könnyedén használjunk a tok eltávolítása nélkül, ami tovább növeli a használat kényelmét. A magas minőségű TPU és PC anyagok biztosítják a tartósságot, és a speciális technológia megakadályozza a tok sárgulását, így az iPhone mindig friss és modern megjelenésű marad. Specifikációk:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Impact Clear D3O
- Anyag: TPU + PC + D3O® Bio
- MagSafe kompatibilis: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Szín: átlátszó
A Puro Impact Clear D3O MagSafe szilikon tok legfontosabb előnyei:
- Sérülésállóság: A tok D3O® Bio anyagból készült, ami kivételes védelmet nyújt az esések és ütések ellen, így az iPhone minden helyzetben biztonságban van.
- MagSafe Kompatibilitás: Zökkenőmentes működés a MagSafe technológiával, mely lehetővé teszi a kényelmes töltést és kiegészítők használatát a tok eltávolítása nélkül.
- Tartósság és esztétika: A magas minőségű TPU és PC anyagok nemcsak védik a telefont, hanem megakadályozzák a tok sárgulását is, hogy az mindig újszerűen nézzen ki.
- Ökológiai anyagok: Növényi alapú D3O® Bio anyagból készült, ami környezetbarátabbá teszi a tokot.
A tok D3O® Bio anyagból készült, amely páratlan sérülésállóságot biztosít A D3O® Bio anyag, amelyből a tok készült, egy technológiailag fejlett, növényi alapú anyag, amely elnyeli az ütési energiát, minimálisra csökkentve az iPhone sérülésének kockázatát. Védőpajzsként működik, különösen esés esetén, mindennapi nyugalmat nyújtva. MagSafe kompatibilitás biztosítja a könnyű használatot A Puro Impact Clear D3O tok tökéletesen együttműködik a MagSafe technológiával, lehetővé téve a gyors és egyszerű töltést a tok eltávolítása nélkül. Ráadásul a MagSafe tartozékokkal, mint például tartók és tárcák, való kompatibilitás révén a használat még funkcionálisabbá válik. Magas minőségű TPU és PC anyagok növelik a tartósságot és esztétikát A tok a legmagasabb minőségű TPU és PC anyagokból készült, amelyek nemcsak a karcolásokkal szemben védenek, hanem megtartják az átlátszóságot is, hogy az iPhone 16 Pro Max sokáig esztétikusan nézzen ki. Az extra védőréteg megelőzi a sárgulást, ami gyakori probléma az átlátszó tokok esetében. A sárgulás elleni anyagok tartják a tok modern megjelenését A speciálisan kifejlesztett anyagoknak köszönhetően a Puro Impact Clear D3O MagSafe tok színe hosszú távú használat után sem változik. Az átlátszó design elegáns megjelenést biztosít, miközben megvédi az iPhone-t a mindennapi fenyegetésektől.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett