Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485190 Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikontok iPhone 16 Pro-hoz - fekete


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P61ICONMPBLK-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485190 | Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikontok iPhone 16 Pro-hoz - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikontok iPhone 16 Pro-hoz - fekete
A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikontok stílus, funkcionalitás és védelem tökéletes kombinációja, amelyet kifejezetten az iPhone 16 Pro számára terveztek. A sötétszürke szín eleganciát kölcsönöz, míg a kiváló minőségű anyagok hosszú távú tartósságot garantálnak. A gombokon és a kamerarendszer keretén található fém díszítések nemcsak az esztétikát növelik, hanem védik is a telefon kulcsfontosságú elemeit. A MagSafe technológiával való kompatibilitás lehetővé teszi a zavartalan töltést és a kiegészítők használatát. A megemelt élek és a puha szilikon megvédik telefonját a karcolásoktól és mechanikai sérülésektől. A mikroszálas béléssel ellátott belső tér további réteget nyújt a karcolások ellen, megóvva ezzel iPhone-ját tökéletes állapotban.
Specifikáció:

- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Icon Mag Pro
- Anyag: TPU + PC
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Szín: fekete

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikontok legfontosabb előnyei:

- Elegáns fémdíszítések: A gombokon és a kamerakereten található fém elemek kiemelik a modern dizájnt és jobb védelmet nyújtanak a kritikus pontok számára.
- Magas sérülésállóság: A megemelt élek és a puha szilikon hatékonyan védik telefonját az esésektől és karcolásoktól.
- MagSafe kompatibilitás: A tok lehetővé teszi a MagSafe funkciók zavartalan használatát, biztosítva a gyors és kényelmes töltést és kiegészítők használatát.
- Kiváló minőségű anyagok: A TPU és PC anyagok használata hosszú távú védelmet és kivételes tartósságot biztosít.
- Mikroszálas bélelt belső tér: A tok belsejében található puha mikroszál megvédi a telefon házát a karcolásoktól, így a készülék tökéletes állapotban marad.

A gombok és a kamerakeret fém díszítései eleganciát és védelmet nyújtanak
A gombokon és a kamerarendszer körül található fém részletek nemcsak esztétikailag tűnnek ki, hanem védelmi funkciót is ellátnak. Ezek révén a gombok tartósabbak, a kamerarendszer pedig védve van a véletlen ütésektől. Ez az ideális megoldás azok számára, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást.
A megemelt élek és puha szilikon maximális védelmet nyújtanak
A Puro Icon Mag Pro tokot úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson telefonjának. A megemelt élek védik a kijelzőt és a kamerát a közvetlen érintkezéstől a felületekkel, minimalizálva a sérülések kockázatát. A puha szilikon kiválóan elnyeli az ütéseket, védve a telefont az esésektől.
A MagSafe kompatibilitás kényelmet és gyors töltést biztosít
A teljes MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően nem szükséges eltávolítani a tokot töltés közben. A Puro Icon Mag Pro tok lehetővé teszi a gyors és zavartalan használatot a vezeték nélküli töltőkkel és más MagSafe kiegészítőkkel, növelve ezzel a használati kényelmet.
Kiváló minőségű TPU és PC anyagok garantálják a tartósságot
A termoplasztikus poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációja révén a tok rendkívül tartós, ugyanakkor rugalmas marad. Ezek az anyagok kiváló védelmet nyújtanak a mindennapi károsodások, például karcolások és esések ellen, így a Puro tok tökéletes választás azoknak, akik értékelik a tartósságot és az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett