Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485213 Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 - Rózsaszín tok


Cikkszám: PUIPC1661ICONMPROSE | EAN/Vonalkód: 8018417485213 | Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 - Rózsaszín tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok tökéletes kombinációja a stílusnak, funkcionalitásnak és védelemnek, kifejezetten az iPhone 16-hoz tervezve. A sötétszürke szín eleganciát kölcsönöz, a magas minőségű anyagok pedig hosszan tartó tartósságot garantálnak. A fém gombdíszítések és kamerakeretek nemcsak az esztétikát növelik, hanem megvédik a telefon kulcselemeit is. A MagSafe technológiával való kompatibilitásnak köszönhetően a tok lehetővé teszi a problémamentes töltést és kiegészítők használatát. Az emelt szélek és a puha szilikon megvédik a telefont a karcolásoktól és a mechanikai sérülésektől. A mikroszálas bélés további védelmet nyújt a karcolások ellen, biztosítva iPhone-ja tökéletes állapotát.

Specifikáció:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Icon Mag Pro
- Anyag: TPU + PC
- MagSafe kompatibilis: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Szín: rózsaszín

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok főbb előnyei:
- Elegáns fém díszítések: Fém elemek a gombokon és a kamera keretén hangsúlyozzák a modern designt és jobb védelmet nyújtanak az érzékeny területek számára.
- Magas ellenállóképesség: Az emelt szélek és a puha szilikon hatékonyan védi a telefont esésekkel és karcolásokkal szemben.
- MagSafe kompatibilitás: A tok lehetővé teszi a MagSafe funkciók problémamentes használatát, gyors és kényelmes töltést, valamint kiegészítőket biztosítva.
- Magas minőségű anyagok: A tok TPU és PC által biztosított hosszútávú védelmet és kivételes tartósságot nyújt.
- Mikroszálas bélés: A tok belsejében lévő puha mikroszál védi a telefon burkolatát a karcolásoktól, megőrizve annak tökéletes állapotát.

Fém gombdíszítések és kamerakeretek eleganciát és védelmet adnak: A gombokon és a kamera sziget körüli fém részletek nemcsak esztétikailag kiválóan néznek ki, hanem védelmi funkciót is ellátnak. Ennek köszönhetően a gombok tartósabbak, a kamera pedig védett az véletlen ütődésektől. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást.

Emelt szélek és puha szilikon maximális védelmet nyújtanak: A Puro Icon Mag Pro tok úgy lett tervezve, hogy a maximális védelmet nyújtson a telefonnak. Az emelt szélek megvédik a képernyőt és a kamerát a felszínekkel való közvetlen érintkezéstől, minimalizálva a sérülések kockázatát. A puha szilikon tökéletesen elnyeli az ütéseket, megvédve a telefont a leeséstől.

MagSafe kompatibilitás a kényelemért és gyors töltésért: Teljesen kompatibilis a MagSafe technológiával, így nem szükséges levenni a tokot töltés közben. A Puro Icon Mag Pro tok lehetővé teszi a vezeték nélküli töltők és más MagSafe kiegészítők gyors és egyszerű használatát, ami növeli a használat kényelmét.

Magas minőségű TPU és PC anyagok garantálják a tartósságot: A termoplasztikus poliuretán (TPU) és a polikarbonát (PC) kombinációja kivételesen tartós, de rugalmas tokot biztosít. Ezek az anyagok kiváló védelmet nyújtanak a mindennapi sérülésekkel szemben, mint például karcolások és esések, így a Puro tok ideális választás azok számára, akik értékelik a tartósságot és az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett