Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485275 Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro - sötétszürke


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P61ICONMPDKGR-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485275 | Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro - sötétszürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro - sötétszürke
A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok tökéletes stílust, funkcionalitást és védelmet kínál, kifejezetten az iPhone 16 Pro számára tervezve. A sötétszürke szín eleganciát ad, a kiváló minőségű anyagok pedig hosszú távú tartósságot garantálnak. A fémes gombok és a kamera sziget keretei nemcsak az esztétikát növelik, hanem a telefon kulcsfontosságú elemeit is védik. A MagSafe technológiával való kompatibilitásnak köszönhetően a tok problémamentes töltést és kiegészítők használatát teszi lehetővé. Az emelt élek és a puha szilikon védik a telefonodat a karcolásoktól és mechanikai sérülésektől. A mikroszállal bélelt belső további réteg védelmet biztosít a karcolások ellen, megőrizve az iPhone tökéletes állapotát.
Specifikáció:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Icon Mag Pro
- Anyag: TPU + PC
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Szín: sötétszürke

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok legfontosabb előnyei:
- Elegáns fémes kivitel: Fémes elemek a gombokon és a kamera keretén, amelyek modern dizájnt kölcsönöznek és jobb védelmet nyújtanak a kritikus pontokon.
- Magas ellenállás a sérülések ellen: Az emelt élek és a puha szilikon hatékonyan védik a telefonodat az esésektől és karcolásoktól.
- MagSafe kompatibilitás: A tok lehetővé teszi a MagSafe funkciók probléma nélküli használatát, gyors és kényelmes töltést és kiegészítőket biztosítva.
- Kiváló minőségű anyagok: A TPU és PC anyagokból készült tok hosszantartó védelmet és rendkívüli tartósságot nyújt.
- Mikroszálas belső bélés: A tok belső puha mikroszálas bélése védi a telefon házát a karcolásoktól, tökéletesen megőrizve az állapotát.

Elegáns fémes kivitel a gombokon és a kamera sziget keretén
A gombokon és a kamera szigetén található fémes részletek nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem védelmi funkciót is betöltenek. Ezek a részek ellenállóbbá teszik a gombokat és biztosítják a kamera védelmét a véletlen ütésekkel szemben. Ez az ideális megoldás azok számára, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást.

Emelt élek és puha szilikon a maximális védelem érdekében
A Puro Icon Mag Pro tokot a telefon maximális védelme érdekében tervezték. Az emelt élek védik a kijelzőt és a kamerát a közvetlen felületi érintkezésektől, minimálisra csökkentve a sérülések kockázatát. A puha szilikon kiválóan elnyeli az ütődéseket, védve a telefont az esésektől.

MagSafe kompatibilitás biztosítja a kényelmet és a gyors töltést
A teljes MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően nem kell levenned a tokot a töltés során. A Puro Icon Mag Pro tok gyors és problémamentes használatot tesz lehetővé a vezeték nélküli töltőkkel és egyéb MagSafe kiegészítőkkel, növelve a használat kényelmét.

Kiváló minőségű TPU és PC anyagok garantálják a tartósságot
A termoplasztikus poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációja különösen tartóssá és egyúttal rugalmassá teszi a tokot. Ezek az anyagok kiváló védelmet nyújtanak a mindennapi sérülések, például karcolások és esések ellen, ami a Puro tokot ideális választássá teszi azok számára, akik értékelik a tartósságot és az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett