Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485282 Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - sötétszürke


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P67ICONMPDKGR-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485282 | Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - sötétszürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - sötétszürke
A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok kiválóan ötvözi a stílust, a funkcionalitást és a védelmet, különösen az iPhone 16 Pro Max számára tervezve. A sötétszürke szín eleganciát ad, míg a kiváló minőségű anyagok hosszú távú tartósságot biztosítanak. A fémes gombok és a kamera sziget keretének részletei nemcsak növelik az esztétikumot, hanem védik a telefon legfontosabb részeit is. A MagSafe technológiával való kompatibilitás lehetővé teszi a problémamentes töltést és a kiegészítők használatát. Az emelt élek és a puha szilikon megóvják telefonodat a karcolásoktól és mechanikai sérülésektől. A mikroszálas béléssel ellátott belső réteg további védelmet nyújt a karcolások ellen, gondoskodva iPhone-od tökéletes állapotáról.
Specifikáció:

- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Icon Mag Pro
- Anyag: TPU + PC
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Szín: sötétszürke

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok legfontosabb előnyei:

- Elegáns fémes részletek: A gombok és a kamerakeret fémes elemei modern dizájnt és jobb védelmet biztosítanak a kritikus területeknek.
- Magas sérülésállóság: Az emelt élek és a puha szilikon hatékonyan védik telefonodat az esésektől és karcolásoktól.
- MagSafe kompatibilitás: A tok lehetővé teszi a MagSafe funkciók problémamentes használatát, biztosítva a gyors és kényelmes töltést és kiegészítőket.
- Kiváló minőségű anyagok: A TPU és PC kombinációjával készült tok hosszú távú védelmet és kivételes tartósságot biztosít.
- Mikroszálas bélés: A puha mikroszálas belső védi a telefon házát a karcolásoktól, megőrizve annak tökéletes állapotát.

Fémes részletek a gombokon és a kamerakiállások keretén növelik az eleganciát és a védelmet
A gombok és a kamerakiállások körüli fémes részletek nemcsak esztétikailag figyelemfelkeltőek, hanem védelmi funkcióval is bírnak. Ezek révén a gombok tartósabbak, és a kamera védelmet kap a véletlenszerű ütődések ellen. Ideális megoldás azon felhasználók számára, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást.

Az emelt élek és a puha szilikon maximális védelmet biztosítanak
A Puro Icon Mag Pro tokot úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a telefonnak. Az emelt élek megóvják a kijelzőt és a kamerát a közvetlen érintkezéstől a felületekkel, minimálisra csökkentve a sérülések kockázatát. A puha szilikon kiválóan nyeli el az ütéseket, megvédve telefonodat az esésektől.

MagSafe kompatibilitás a kényelemért és a gyors töltésért
A teljes MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően nem szükséges levenni a tokot töltés közben. A Puro Icon Mag Pro tok lehetővé teszi a gyors és problémamentes használatot a vezeték nélküli töltőkkel és egyéb MagSafe kiegészítőkkel, ami növeli a felhasználói kényelmet.

Kiváló minőségű TPU és PC anyagokból készült, ami tartósságot garantál
A termoplasztikus poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációjának köszönhetően a tok rendkívül tartós, ugyanakkor rugalmas is. Ezek az anyagok kiváló védelmet nyújtanak a mindennapos sérülések, például karcolások és esések ellen, így a Puro tok ideális választás azok számára, akik értékelik a tartósságot és esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett